Growth Apps

Unohda kasvun rajat. Mahdollisuutesi ovat rajattomat.

Apps Library

Omasta Growth Apps -sovelluskirjastostasi löydät kaikki räätälöitävät no-code-sovellukset verkkopalveluusi sekä verkkokauppaasi. Ota käyttöön hetkessä ja kasvu voi alkaa.

Tarpeestasi riippuen yksi, muutama tai joukkueellinen luottopelaajia, jotka myyvät, markkinoivat ja palvelevat asiakkaitasi puolestasi kellon ympäri. Ja mikä parasta – aina yhdessä sovitulla tavalla.

SmartChat

Se älykkäämpi SmartChat, jossa on useita toiminnallisuuksia myynnin, asiakaspalvelun, tukitoimintojen sekä markkinoinnin tarpeisiin.

Kyse ei ole vain paremmista 24/7-keskusteluista asiakkaidesi kanssa, vaan myös siitä, että SmartChat keskustelee täydellisesti Growth Enginen eri osa-alueiden kanssa. Keskustelu voi esimerkiksi käynnistää automaation, joka ratkaisee kysyjän haasteet tai hoitaa varaustapahtuman puolestasi. Sama automaatio varmistaa seuraavana päivänä, että kaikki järjestyi, ja tarttuu lisämyyntimahdollisuuksiin viikon kuluttua.

InpageBot

Verkkosivustoon saumattomasti upotettavat InpageBotit toimivat usein sitä tuttua oikean alakulman chattiä tehokkaampina myynnin ja liidienhankinnan välineinä.

InpageBot siirtää vuorovaikutuksen verkkosivuillasi varmasti parhaaseen mahdolliseen paikkaan: sinne, missä kyseistä palveluasi esitellään. Sijainnin ohella myös keskustelu voidaan aloittaa olennaisesta – molemmat kun jo tietävät sen, mistä puhutaan. Tuloksena enemmän kontakteja, enemmän liidejä ja enemmän myyntiä.

Parhaat tulokset saavutat yhdistämällä InpageBotit ja SmartChatin samaan verkkopalveluun.

Smart Forms

Räätälöitävät, dynaamiset Smart Forms -lomakkeet aiempaa tehokkaampaan vuorovaikutukseen ja parempaan palvelukokemukseen.

Dynaamiset Smart Forms -lomakeet ovat saumaton osa sivustoasi, olipa kyseessä sitten koko ruudun täyttävä lomake tai määritellyissä paikoissa sivun ylle nouseva markkinointiviesti. Jaa tarjouksia, kerro uutuuksista, siirrä kävijöitä asiakasrekisteriisi ja myy enemmän. Smart Forms -lomakkeet auttavat tekemään älykästä markkinointia helposti. Kuten muutkin sovelluksemme, myös Smart Forms on yhdistetty asiakasdata-alustaan sekä automaatioihin. Jatkossa lomake ei ole enää pelkkä lomake.

Download Tools

Paranna palvelua, tuloksellisuutta ja yritysmielikuvaa jakamalla asiakkaillesi erilaisia materiaaleja – esitteitä, teknisiä tietoja tai esimerkiksi etukuponkeja.

Download Tools -sovellustemme avulla voit jakaa lähes mitä tahansa digitaalista aineistoa. Jaa materiaalia heti verkkovierailun yhteydessä tai lähetä yrityksesi esite, etukuponki tai muu hyödyllinen aineisto potentiaalisille asiakkaillesi suunnitellusti muutama päivä verkkovierailun jälkeen. Tehokasta ja helppoa.

Brand Builder

Brändinrakentajille tarjoamme työkalun sovellustemme räätälöimiseen brändisi mukaiseksi.

Kaikki sovelluksemme voidaan mukauttaa yrityksesi brändiin sopivaksi. Lopputuloksena saumaton yhteensopivuus.

Hyvästi CRM. Tervetuloa CDP.

Siirrä asiakasrekisterisi ja verkkopalveluidesi käyttäjädata yhteen järjestelmään ja nauti paremman asiakasdatan tuomista kasvumahdollisuuksista.

Tervetuloa kasvun keskipisteeseen

Liiketoiminnan kasvattaminen onnistuu parhaiten tiimissä, jossa jokainen hoitaa hommansa. Sama ideologia on Groweon teknologian taustalla – Growth Apps -sovelluksilla saat digitaaliset osaajat esimerkiksi myyntiin, markkinointiin, asiakaspalveluun ja avainasiakkaiden hallintaan.

Sovellusten ja taustajärjestelmämme saumaton integrointi varmistaa, että jokainen vuorovaikutus tallennetaan, käsitellään ja siirretään kasvua kiihdyttävään prosessiin.

Tuloksena helppokäyttöinen ja kokonaisvaltainen ratkaisu, joka nostaa yrityksesi kasvun keskipisteeseen.

Saisiko olla omat kasvusovellukset?

Jätä yhteystietosi, esitä kysymys, soita tai varaa sinulle sopiva esittelyaika. Kerromme 30 minuutissa, kuinka yrityksesi kasvaa huomenna älykkäämmin, edullisemmin ja ennen kaikkea nopeammin.