Groweo® Sovellukset

Unohda kasvun rajat. Mahdollisuutesi ovat rajattomat.

Apps Library

Omasta sovelluskirjastostasi löydät kaikki räätälöitävät Groweon no-code-vuorovaikutussovellukset verkkopalveluusi sekä verkkokauppaasi. Ota käyttöön hetkessä ja kasvu voi alkaa.

Tarpeestasi riippuen yksi, muutama tai joukkueellinen luottopelaajia, jotka myyvät, markkinoivat, rekrytoivat ja palvelevat asiakkaitasi puolestasi kellon ympäri. Ja mikä parasta – aina yhdessä sovitulla tavalla.

Smart Flow

Graafinen Smart Flow on visuaalisesti vaikuttava ja käydyn vuorovaikutuksen perusteella dynaamisesti etenevä sovellus moneen tarkoitukseen.

Aktivoi asiakasta huomiota herättävällä tavalla, tee kartoituksia, testejä sekä rekrytoi aiempaa näyttävämmin ja tehokkaammin. Graafinen sisältö etenee käyttäjän tekemien valintojen mukaan ja vuorovaikutukseen perustuva vastaus voidaan jakaa käyttäjälle välittömästi.

Smart Pop Up

Smart Pop Up on verkkopalvelusi monipuolisin ja aktivoivin markkinointiaktiviteetti.

Kerää esimerkiksi yhteydenottoja, soittopyyntöjä tai sähköpostiosoitteita. Smart Pop Up:n avulla voit myös toteuttaa dynaamisia, henkilökohtaisia Pop Up ratkaisuja. Smart Pop Up:t aktivoituvat tarkasti valituilla sivuilla määritellyn ajan, selaustavan ja/tai käyttäjän toiminnan mukaan.

Smart Exit Pop Up

Oletko jo lähdössä kilpailijan sivustolle? Smart Exit Pop Up on sivulta poistuttaessa tai poistumista aloitettaessa aktivoituva markkinointinosto.

Exit Pop Up:n avulla pysäytät poistuvan kävijän esimerkiksi kutsuvalla tarjouksella, kannustamalla uutiskirjetilaukseen tai mahdollisuudella jättää viesti kiinnostuksesta yritystä tai avoimia työpaikkoja kohtaan.

Smart Form

Räätälöitävät, dynaamiset ja graafiset Smart Form -lomakkeet perinteistä lomaketta tehokkaampaan tiedonkeruuseen ja käyttäjäkokemukseen.

Hyödynnä visuaalisesti vaikuttavia, halutessasi monivaiheisia (ns. multistep) lomakkeita, hillittyjä aktivointilomakkeita, yksittäisiä painikkeita tai laajoja, erilaisten tietojen kartoittamiseen sopivia lomakekokonaisuuksia.

Smart Form -lomakkeiden avulla aktivoit kävijöitä ja keräät tietoja aiempaa älykkäämmin.

Smart Chat

Se älykkäämpi Smart Chat, jossa on useita toiminnallisuuksia myynnin, asiakaspalvelun, tukitoimintojen sekä markkinoinnin tarpeisiin.

Kyse ei ole vain paremmista 24/7-keskusteluista asiakkaidesi kanssa, vaan myös siitä, että Smart Chat keskustelee täydellisesti Growth Enginen eri osa-alueiden kanssa. Keskustelu voi esimerkiksi käynnistää automaation, joka ratkaisee kysyjän haasteet tai hoitaa varaustapahtuman puolestasi. Sama automaatio varmistaa seuraavana päivänä, että kaikki järjestyi, ja tarttuu lisämyyntimahdollisuuksiin viikon kuluttua.

Smart Bot

Verkkosivustoon saumattomasti upotettavat Smart Botit toimivat usein sitä tuttua oikean alakulman chattiä tehokkaampina myynnin ja liidienhankinnan välineinä.

Smart Bot siirtää vuorovaikutuksen verkkosivuillasi varmasti parhaaseen mahdolliseen paikkaan: sinne, missä kyseistä palveluasi esitellään. Sijainnin ohella myös keskustelu voidaan aloittaa olennaisesta – molemmat kun jo tietävät sen, mistä puhutaan. Tuloksena enemmän kontakteja, enemmän liidejä ja enemmän myyntiä.

Smart Notifications

Kasvata vuorovaikutusta ja Smart Chattiesi suorituskykyä lisäämällä ajastettuja ilmoituksia ja älykkäitä ilmoitusketjuja verkkopalveluusi.

Voit luoda yhden, tai useita ilmoituksia sekä ketjutettuja ilmoituskokonaisuuksia jotka kannustavat verkkosivukävijääsi hienovaraisesti ja täsmällisesti.

Smart Bar

Kelluvien Smart Bar -toimintopainikkeiden avulla tuot oikean vuorovaikutuskehotteen täsmällisesti juuri oikeille sivuille.

Enemmän puhelinsoittoja, ajanvarauksia, yhteydenottopyyntöjä, työhakemuksia. Lisää lähes mitä tahansa toimintoja haluamillesi yksittäisille sivuille tai koko sivustollesi. Jatkossa se mitä haluat kävijän tekevän on varmasti esillä.

Smart Marketing

Smart Marketing automaatioiden avulla muunnat prospektit liideiksi, automatisoit tärkeät prosessit, parannat yrityskuvaa ja varmistat verkkosivuvierailun tehokkuuden ja muistijäljen

1:1 markkinoinnin avulla luot ajastettuja viestejä sekä markkinointiketjuja, jotka käynnistyvät saumattomasti verkkovierailun mukaan.

Kampanjamarkkinoinnin avulla viestit oikeille kontakteille yrityksellesi tärkeimmistä sesongeista ja muista vuosikellosi mukaisista tapahtumista automaattisesti sesongista ja vuodesta toiseen.

Smart Segment

Smart Segment vie mahdollisuutesi täysin uudelle tasolle. Järjestelmä segmentoi jokaisen vuorovaikutuksen yksilöllisesti käydyn keskustelun perusteella.

Yhdistämällä Smart Segment sovelluksen ja Smart Marketing automaatiot Groweo myös lähettää puolestasi oikean vastausvaihtoehdon tai aloittaa sopivimman markkinointiprosessin.

Tee testejä, kartoituksia ja paljon muuta. Kun lupaat antaa vastauksen viipymättä on verkkovierailijalla entistä suurempi motivaatio aloittaa vuorovaikutus. Saat parempia tuloksia valmiiksi segmentoituna ja säästät aikaa.

Smart Download

Paranna palvelua, tuloksellisuutta ja yritysmielikuvaa jakamalla asiakkaillesi erilaisia materiaaleja – esitteitä, teknisiä tietoja tai esimerkiksi etukuponkeja.

Smart Download -toimintojen avulla voit jakaa lähes mitä tahansa digitaalista aineistoa. Jaa materiaalia heti verkkovierailun yhteydessä tai lähetä yrityksesi esite, etukuponki tai muu hyödyllinen aineisto potentiaalisille asiakkaillesi suunnitellusti muutama päivä verkkovierailun jälkeen. Tehokasta ja helppoa.

Groweo Brand Builder

Brändinrakentajille tarjoamme työkalun sovellustemme räätälöimiseen brändisi mukaiseksi.

Kaikki sovelluksemme voidaan mukauttaa yrityksesi brändiin sopivaksi. Lopputuloksena saumaton yhteensopivuus.

Hyvästi CRM. Tervetuloa CDP.

Siirrä asiakasrekisterisi ja verkkopalveluidesi käyttäjädata yhteen järjestelmään ja nauti paremman asiakasdatan tuomista kasvumahdollisuuksista.

Tervetuloa kasvun keskipisteeseen

Liiketoiminnan kasvattaminen onnistuu parhaiten tiimissä, jossa jokainen hoitaa hommansa. Sama ideologia on Groweon teknologian taustalla – Growth Apps -sovelluksilla saat digitaaliset osaajat esimerkiksi myyntiin, markkinointiin, asiakaspalveluun, rekrytointiin ja avainasiakkaiden hallintaan.

Sovellusten ja taustajärjestelmämme saumaton integrointi varmistaa, että jokainen vuorovaikutus tallennetaan, käsitellään ja siirretään kasvua kiihdyttävään prosessiin.

Tuloksena helppokäyttöinen ja kokonaisvaltainen ratkaisu, joka nostaa yrityksesi kasvun keskipisteeseen.

Saisiko olla omat kasvusovellukset?

Jätä yhteystietosi, esitä kysymys, soita tai varaa sinulle sopiva esittelyaika. Kerromme 30 minuutissa, kuinka yrityksesi kasvaa huomenna älykkäämmin, edullisemmin ja ennen kaikkea nopeammin.