Customer Data Platform

Tieto on valtaa.

Kaikki lasketaan.

Groweo Customer Data Platform kokoaa digitaalisen asiakastiedon yhteen järjestelmään. Kun tietämys asiakkaista kasvaa, kasvavat myös tulokset.

Asiakasdata-alustamme on yhdistetty kaikkiin Growth Apps -sovelluksiin. Lisäksi voit siirtää järjestelmään myös nykyisen asiakasrekisterisi. Mikäli haluat integroida asiakasdata-alustan laajemmin liiketoimintaympäristösi, tarjoamme räätälöidyt Groweo Enterprise -ratkaisut.

Tunne asiakkaasi.

Mikä vetoaa asiakkaisiisi, mikä sisällöstäsi generoi myyntiä ja mikä laskee lojaliteettia? Jatkossa epäselvyydestä tulee harvinaisuus.

Asiakasdata-alusta mittaa reaaliajassa kohderyhmäsi kiinnostusta, halua syventyä sekä motivaatiota ostotapahtumiin ja yhteydenottoihin. Jatkossa tiedät, mitkä seikat yrityksessäsi vetoaa asiakkaisiin ja mikä viestinnässäsi ja tarjoomassasi edistää kassavirtaasi parhaiten. Enemmän tietoa, enemmän kasvua, vähemmän murheita.

Segmentoi desimaaleittain.

Yhdistä 2, 20, 200 tai 2000 tietuetta ja huomaat luovasi hetkessä täydellisiä segmenttejä liiketoimintasi kasvattamiseen.

Luokittele asiakkaasi uudella, älykkäämmällä tavalla. Asiakasdata-alustan segmentointityökalut löytävät kävijöistäsi potentiaalisimmat asiakkaat, parhaimmat työnhakijat, palvelun tarpeessa olevat kontaktit sekä tuloksellisimmat lisämyyntimahdollisuudet.

Jaa tehtävät viisaasti.

Kontaktoi segmenttejä haluamallasi tavalla heti potentiaalin löydyttyä ja systemaattisesti myöhemmin. Tai jaa tikettejä HR:n, myynnin, asiakaspalvelun ja markkinoinnin työpöydille.

Groweon asiakasdata-alusta mahdollistaa asiakassegmentteihin ja asiakaskäyttäytymiseen integroidun myynnin, markkinoinnin ja automatisoitujen palveluiden toteuttamisen suoraan Growth Enginessä. Yhtäkkiä huomaat saavasi verkkosivukävijöistä huomattavasti enemmän tuloksia. Ja sehän sopii.

Kaikki. Kaikesta ja kaikista.

Asiakaskohtainen Groweo Enterprise Solutions mahdollistaa asiakasdata-alustamme integroimisen lähes kaikkiin ERP-järjestelmiin. Ota yhteyttä. Keskustellaan lisää älykkäämmästä kasvusta.

Yrityksesi tärkeimmät toiminnot.
Valmiiksi automatisoituna.

Groweo Automation mahdollistaa tehokkaamman 1:1-markkinoinnin ja myynnin sekä asiakaskäyttäytymiseen perustuvan automatisoidun tiketöinnin. Molemmat saat käyttöösi hetkessä.

Osu napakymppiin. Jokaisella kerralla.

Kunnon välineillä on mukava pelata.

Groweon Customer Data Platform tarjoaa sinulle välineet, joilla pärjäät, dataan perustuvan taidon, jota on vaikea voittaa, sekä pelikentän, jossa myydä, markkinoida ja palvella.

Digitalisoituvassa markkinassa tiedosta on tullut yhä tärkeämpää. Vielä tärkeämpää on osata hyödyntää sitä. Groweo Customer Data Platform on integroitu saumattomasti markkinointi- ja tiketöintityökaluihin. Jatkossa voit siis olla varma, että tietoa ei ainoastaan kerätä, vaan se myös muunnetaan kasvuksi ja kassavirraksi.

Katsotaanko hetki
parempaa asiakasdataa?

Jätä yhteystietosi, esitä kysymys, soita tai varaa sinulle sopiva esittelyaika. Kerromme 30 minuutissa kuinka yrityksesi kasvaa huomenna älykkäämmin, edullisemmin ja ennenkaikkea nopeammin.