Digital Creative

Etsimme tiimiimme digitaalisen sisällön visuaalisia huippuosaajia suunnittelemaan ja toteuttamaan moderneja, visuaalisia sisältöjä Groweon sovelluksiin.

Tarvitsemme osaamistasi asiakkaidemme verkkosivustoilla käytettävien Groweon no-code-sovelluksien visuaalisen ilmeen toteuttamiseen sekä oman markkinointimme ja palvelukehityksemme tarpeisiin.

Sinulla tulisi olla aiempaa, monipuolista ja ajantasaista osaamista visuaalisesta suunnittelusta digitaalisiin kanaviin. Hallitset graafisen suunnittelun, kuvankäsittelyn, typografian ja digitaalisen suunnittelun perusteet.

Olet paineensietokykyinen, ratkaisukeskeinen ja asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja. Seuraat alaa aktiivisesti ja kehität osaamistasi jatkuvasti, mukaan lukien tekoälyn tuomat mahdollisuudet.

Niin halutessasi, urapolkusi Groweossa voi tulevaisuudessa sisältää esimiesvastuita ja/tai UI/UX-suunnitteluvastuita liittyen Groweon omiin teknologioihin sekä mahdollisesti työskentelyä ulkomailla.

Työ tehdään pääosin lähityönä toimistollamme Helsingin Pohjoisesplanadilla.

Arvostamme:

 • Adobe Creative Cloud -ohjelmistoperheen hallintaa (lisäksi kokemus Figmasta tai XD:stä on plussaa)
 • Kykyä suunnitella animoitua sisältöä
 • Sopivaa tasapainoa omatoimisuuden ja tiimityön välillä
 • Positiivista, yrittäjähenkistä asennetta ja halua kehittyä digitaalisen markkinoinnin etulinjassa modernissa teknologiayrityksessä

Tarjoamme:

 • Mielenkiintoisen uran kansainvälistyvässä teknologiayhtiössä
 • Nelipäiväisen työviikon täydellä palkalla
 • Lounasedun luontoisetuna palkan päälle
 • Erinomaisen terveysturvan töissä ja vapaa-ajalla
 • Jatkuvan HSL-kausilipun

Lue lisää eduistamme täältä.


Palkkaus:

2.700-4.500€/kk osaamisesta ja kokemuksestasi riippuen

Rekrytointiprosessin kulku:

 1. Hakemuksen, CV:n ja liitteiden käsittely
 2. Puhelinhaastattelu
 3. Ensimmäinen tapaaminen (30-60 minuuttia)
 4. Mahdollinen toinen tapaaminen (30-60 minuuttia)
 5. Osaamiskoe (60-90 minuuttia)
 6. Päätös ja palaute

Lisätiedot:

Kohdat 3, 4 ja 5 järjestetään Helsingissä Pohjoisesplanadin toimistollamme. Prosessiin saattaa kohdallasi liittyä mahdollinen online-pohjainen arviointitesti, jonka tulokset saat myös itsellesi.

Hae pian, täytämme position sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Hienoa. Hakemuksen voit täyttää tässä.

Lähetettyäsi hakemuksen käsittelemme sen ensin sähköisesti. Tämän jälkeen saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen ilmoituksen, että hakemuksesi on vastaanotettu. Viesti sisältää myös tarkemmat lisätiedot prosessin etenemisestä.

Me olemme Groweo !

Groweo on digitaalisen transformaation haasteet ratkaiseva, nopeasti kasvava ja kansainvälistyvä, suomalainen teknologiayhtiö. 

Groweon Growth Engine -teknologian avulla yritykset voivat digitalisoida useimmat myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun ja rekrytoinnin prosessinsa tehokkaasti ja riskittömästi ilman kalliita investointeja.

Asiakkaitamme ovat lukuisat liiketoimintaansa digitalisoivat yritykset ja asiakasmäärämme kasvaa kuukausittain noin sadalla uudella asiakkaalla. Partnereina ja jälleenmyyjinä meillä on myynnin, median, markkinoinnin ja rekrytoinnin johtavia organisaatioita.

Teknologiastamme voit lukea tarkemmin verkkopalvelumme osiosta Growth Engine.

Teknologiayhtiönä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme sydän. Vaalimme matalaa, avointa ja tasa-arvoista organisaatiokulttuuria, ja luotamme ihmisiin ja avoimeen kulttuuriin enemmän kuin hierarkioihin ja kankeisiin toimintamalleihin. Uskomme, että paras henkilöstöetu ammattilaisille on innovointiin kannustava työpaikka, jossa kehittyy. Muista ainutlaatuisista eduistamme, kuten nelipäiväisestä työviikosta, voit lukea enemmän Edut -sivulta.

Kaikki avoimet positiot ja lyhyen yhteenvedon yhtiöstämme löydät Ura Groweossa -sivulta.