Growth Dashboard

Eliminoi virheet. Maksimoi onnistumiset.

Parempia päätöksiä.
Selkeämmin esitettynä.

Edustatpa myyntiä, markkinointia tai yritysjohtoa, niin yksi asia on varma. Growth Dashboard auttaa sinua tekemään parempia päätöksiä.

Lähdimme liikkeelle siitä, että Dashboardin hyödyllisyyttä ei mitata yksinomaan datassa, vaan siinä, miten dataa kerätään, jalostetaan ja esitetään. Meidän tapauksessamme siis selkeästi.

Täydellinen asiakasymmärrys. Välittömästi.

Sinä tiedät, millaisia asiakkaita tarvitset. Mutta tiedätkö, toimiiko markkinointisi parhaiten juuri heille?

Growth Dashboard esittää selkeästi, miten, mistä ja miksi erityyppiset kontaktit saapuvat markkinointisi ja myyntisi hyödynnettäviksi. Yhtä selkeästi näet, mitkä toimenpiteistä muuntavat kontaktit liideiksi. Ja liidit asiakkaiksi. Kun muutat jotain, näet vaikutukset välittömästi.

Minimoi virheet.
Maksimoi tulokset.

Mitä jos tietäisit jatkossa uudella tavalla, miksi asiakkaasi kiinnostuvat yrityksestäsi, ja missä tapauksissa kiinnostus vaihtuu liidiksi?

Growth Dashboard esittää selkeästi, mikä tuotteissasi ja palveluissasi vetää asiakkaita puoleensa ja mikä tarinankerronnassasi vahvistaa ja mikä heikentää saavutettua vetovoimaa. Jatkossa osumia tulee enemmän ja huteja vähemmän.

Näe enemmän.
Tee enemmän.

Paremmassa datassa on pari hyvää puolta. Kun tiedät tarkemmin mitä teet, tulee tehtyä enemmän. Ja enemmän juuri oikeita asioita.

Growth Dashboard tarjoaa myynnille, markkinoinnille, asiakaspalvelulle, HR:lle sekä yritysjohdolle 360° näkymän kasvupotentiaaliisi ja auttaa tekemään parempia, dataan perustuvia päätöksiä.

Tieto on valtaa. Ja välttämätöntä.

Digitalisoituva markkinointiympäristö tuottaa haasteita parhaimmillekin. Kanavia on kymmeniä, ratkaisuja satoja ja kumppaneita tuhansia. Sinun tarpeesi on todennäköisesti selkeämpi: täyttää liiketoiminnalliset tavoitteet lyhyellä ja pitkällä aikavälillä.

Ilman oikeanlaista dataa on mahdoton pärjätä. Toisaalta paremmalla datalla on digitaalisessa markkinassa mahdollista saavuttaa tuloksia nopeammin, tehokkaammin ja edullisemmin kuin se aikaisemmin olisi ollut mahdollista.

Jäikö jotain huomaamatta?

Keräsimme Growth Enginen esittelyn näille viidelle sivulle, ja tämä on sivuista viimeinen.
Alla olevasta painikkeestä pääset sivulle 1, palvelumme yleiskuvaukseen.

Kiinnostaako parempi näkymä kasvumahdollisuuksistasi?

Jätä yhteystietosi, esitä kysymys, soita tai varaa sinulle sopiva esittelyaika. Kerromme 30 minuutissa kuinka yrityksesi kasvaa huomenna älykkäämmin, edullisemmin ja ennenkaikkea nopeammin.