Groweo® Growth Engine

Kustannustehokas ratkaisu liiketoiminnan kasvattamiseen myös haastavissa markkinaolosuhteissa.

Kasvun moottorimme, Groweo Growth Engine, on saumaton neljän osa-alueen teknologiakokonaisuus, joka kiihdyttää liiketoimintaasi verkossa ja tekee kasvusta entistä kustannustehokkaampaa.

1/4 Growth Apps

Suomenkieliset SmartChatit, InpageBotit, graafiset Smart Flow -ratkaisut ja monet muut vuorovaikutussovelluksemme tehostavat asiakashankintaa, asiakaspalvelua, rekrytointia sekä monia muita haluamiisia toimintoja verkkopalvelussasi ja verkkokaupassasi.

Tehokkaat no-code-sovelluksemme muokkautuvat tarpeisiisi ja yritysilmeeseesi saumattomasti. Käyttöönotto kestää vain hetken ja asentaminen onnistuu nopeimmillaan jopa samana päivänä. Parasta on kuitenkin se, että sovelluksemme on integroitu alla kuvattuihin työkaluihin. Tulokset huomaat välittömästi.

2/4 Customer Data Platform

Groweon asiakasdata-alusta kerää tärkeän asiakasdatan ja segmentoi kontaktit ja liidit verkkokäyttäytymisen perusteella myynnin ja markkinoinnin hyödynnettäväksi.

Luo älykkäitä segmenttejä ja mittaa kasvun tärkeimpiä elementtejä desimaalin tarkkuudella. Tunnista uhat ja mahdollisuudet reaaliajassa. Jatkossa tiedät, miten tehokkaasti tärkeimmät kohderyhmäsi kasvavat ja mitkä markkinointisi toimenpiteistä muuntavat kiinnostuksen tehokkaimmin kassavirraksi.

3/4 Automation

Automaatioidemme avulla siirryt hetkessä tehottomasta massamarkkinoinnista henkilökohtaiseen 1:1-markkinointiin. Kun oikea viesti kohtaa oikean kontaktin oikeaan aikaan, huomaat eron välittömästi.

Luo yksittäinen viesti tai monivaiheinen markkinointiautomaatio. Molemmissa tapauksissa viestit yksilöllisesti jokaiseen asiakassegmenttiin sen sisällä tapahtuvan asiakaskäyttäytymisen perusteella. Ero perinteiseen, sähköiseen massamarkkinointiin on käsinkosketeltavaa. Tulosvaikutuksesta puhumattakaan.

4/4 Dashboard

Groweo Dashboard kertoo yrityksesi verkkopalvelun suorituskyvyn reaaliaikaisesti ja poimii potentiaalisimmat liidit, prospektit ja asiakkaat. Datan avulla kasvatat liiketoimintaa älykkäämmin, nopeammin ja entistä kustannustehokkaammin.

Uudista käsityksiä. Jatkossa tieto ei lisää tuskaa vaan tulosta. Ota askel älykkäämpään kasvuun ja varaa palveluesittely tästä linkistä tai oikean yläkulman painikkeesta. Kerromme 30 minuutissa, kuinka kasvatat jatkossa liiketoimintaasi nopeammin, älykkäämmin ja kustannustehokkaammin.

Kasvun kokonaisratkaisu. Saumattomasti.

Pilvipohjainen teknologiamme tarjoaa tehokkaat, valmiiksi integroidut no-code-sovellukset liiketoimintasi kasvun kiihdyttämiseen verkossa.

Groweo tehostaa asiakashankintaa, kasvattaa kasvattaa myyntiä, nostaa markkinoinnin kustannustehokkuutta ja parantaa asiakaspalvelua. Lisäksi voit halutessasi automatisoida manuaalisia palveluprosesseja kokonaan tai osittain.

Helppokäyttöinen kokonaisuus tuo kaikkien saataville työkalut sekä mahdollisuudet, jotka ovat olleet aiemmin vain suuryritysten saavutettavissa. 

Käyttämällä Groweon teknologiaa parannat kilpailukykyäsi ja säästät kustannuksia. Välittömästi käyttöönoton jälkeen. 

Varaa aika henkilökohtaiseen palveluesittelyyn täältä.

Paranna verkkopalvelusi ja verkkokauppasi tuloksellisuutta välittömästi.

Lue lisää Groweon vuorovaikutussovelluksista ja niiden tuomista kasvumahdollisuuksista alla olevasta linkistä.

Keskustellaanko älykkäämmistä kasvumahdollisuuksista?

Jätä yhteystietosi, esitä kysymys, soita tai varaa sinulle sopiva esittelyaika. Kerromme 30 minuutissa, kuinka yrityksesi kasvaa huomenna älykkäämmin, edullisemmin ja ennen kaikkea nopeammin.