Markkinoijan pelikenttä

Tee jokaisesta markkinointiviestistä merkityksellinen. Jokaiselle.

Parempia tuloksia

Groweon sydän on markkinoinnissa. Ja myynnissä. Tarjoamme työkalut sekä ympäristön, joka yhdistää markkinointisi myyntitavoitteisiin.

Growth Apps -sovellusten keräämä asiakasdata siirtyy asiakasdata-alustalle. Data segmentoidaan tarpeidesi mukaan ja sisäiset sekä ulkoiset automaatiot käynnistyvät. Ei enää markkinointia ilman tuloksia.

Onnistunut asiakaskokemus

Kaikki Groweon ympäristössä tapahtunut markkinointi analysoidaan reaaliajassa näyttökerroista onnistuneeseen tilaukseen.

Harva markkinointiprosessi toimii täydellisesti kerralla, tai edes parin A-B-testauksen jälkeen. Groweon järjestelmä näyttää osa-aluekohtaisen tuloksellisuuden hetkessä ja päivittää tilanteen aina kun teet muutoksia. Tuloksena parempi asiakaskokemus. Ja parempi markkinointiympäristö.

Aukoton segmentointi

Jokainen Groweon markkinointiprosessissa kerätty tiedonjyvä, kontakti, potentiaalinen liidi ja asiakas segmentoidaan kuten haluat.

Rakenna älykkäämpiä segmenttejä kahden desimaalin tarkkuudella. Luokittele kontakteja, liidejä ja asiakkaita markkinointi- ja myyntitavoitteidesi mukaisesti. Jatkossa tiedät tarkasti, mikä yhdistää tulokset ja tavoitteet tuloksellisimmin.

1:1-markkinointi

Massamarkkinointi ei yleensä ole kovin tehokasta. Henkilökohtaisella 1:1-markkinoinnilla voidaan saavuttaa yli kaksi kertaa parempi tehokkuus.

Groweon työkaluilla rakennat täsmällisiä, asiakaskäyttäytymiseen perustuvia automaattisia 1:1-markkinointiprosesseja. Jatkossa viestit kohderyhmillesi aidosti henkilökohtaisesti ja juuri haluamallasi tavalla.

360° näkymä

Seuraa markkinointisi tuloksia ja kiinnostavuutta sekä asiakkaidesi tuote- ja palvelukiinnostusta saumattomasti.

Growth Dashboard näyttää, mikä verkkopalvelussa kiinnostaa, mihin syvennytään, ja ennen kaikkea, mikä sisällöstäsi tuottaa tavoiteltuja tuloksia. Jatkossa kehität markkinointisi kannattavuutta tehokkaammin paremman datan avulla.

Brändisi ehdoilla

Brand Builder varmistaa, että saat Growth Apps -sovellukset sopimaan saumattomasti verkkoympäristöösi ja brändiisi.

Kesäkampanja -20 %, avainasiakkaiden aktivointi, vaikuttajia viikonlopun tapahtumaan. Oli tarpeesi mikä tahansa, saat muokattua no-code-sovellukset saumattomasti visuaalisiin tavoitteisiisi.

Taito, tieto ja työkalut.

Markkinoinnin tärkein elementti on sisältö ja markkinoijan tärkeimpiä taitoja on luoda liiketoiminnalliset tavoitteet toteuttavaa sisältöä. Groweo tarjoaa markkinoijille teknologian ja datan yhä paremman sisällön luomiseen sekä hyödyntämiseen.

Teknologiamme varmistaa, että käytössäsi on tarkka kuva toteuttamasi markkinoinnin synnyttämästä asiakaskokemuksesta sen eri vaiheissa. Groweon 1:1-markkinointityökalut tuovat kustannustehokkaan lisän nykyiseen kanavastrategiaasi.

Rakenna vahvalle perustalle

Kun vahvistat Groweon avulla omien kanavien, kuten verkkopalvelun ja verkkokaupan, suorituskykyä ja konversiota, voit rakentaa yhä luovempia kampanjoita yhä vahvemmalle perustalle.

Johda asiakaskokemusta

Growth Dashboard näyttää täsmällisesti, mikä toimii ja mikä ei toimi asiakaskokemuksen eri vaiheissa. Segmentoimalla kontaktit varmistat, että luot parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen kaikille kohderyhmille.

Räätälöi viestisi tehokkaammin

Siirry geneerisistä viesteistä henkilökohtaiseen 1:1-markkinointiin. Kun viestintä perustuu asiakasluokitteluun ja asiakkaan toimenpiteisiin, syntyy yhä tehokkaampaa viestintää yhä useammalle asiakkaalle.

Varmista menestyksesi

Taitavinkin markkinoija luo joskus jotakin, mikä ei toimi odotetulla tavalla. Groweon avulla huomaat tuloksellisuuteen liittyvät haasteet ajoissa ja säästät arvokkaita mediakustannuksia.

Otetaanko yhteinen markkinointipalaveri?

Jätä yhteystietosi, esitä kysymys, soita tai varaa sinulle sopiva esittelyaika. Kerromme 30 minuutissa kuinka yrityksesi kasvaa huomenna älykkäämmin, edullisemmin ja nopeammin.