Viiden tähden palvelua

Maksimoi asiakaspalvelusi. Minimoi kustannukset.

Kasvata tyytyväisyyttä

Automatisoimalla asiakaspalvelun osa-alueita sekä asiakaspalvelun työntekijöiden että asiakkaiden tyytyväisyys kasvaa.

Tarjoamme monipuolisen ympäristön erilaisten asiakaspalveluprosessien käsittelyyn sekä niihin liittyvien aineistojen ja tehtävien välittämiseen sisäisesti ja ulkoisesti. Palvelumme täydentää asiakaspalvelusi henkilöstöä tai toimii ainoana resurssina, mikäli asiakaspalveluhenkilöstä ei ole.

Palvelua kellon ympäri

Verkkopalveluusi asennettavat no-code-palvelusovellukset toimivat 24/7. Ei enää tilanteita, joissa kiireinen asiakas saa palvelua seuraavan kerran vasta maanantaiaamuna.

Liiketoiminnasta ja asiakkaasi palvelutarpeesta riippumatta palvelutilanne voidaan hoitaa joko kokonaan tai osittain automaattisesti. Kaikissa tapauksissa asiakas saa tilanteensa vireille kellon ympäri.

Optimoi resurssit

Kun teknologiamme vastaa valittujen palveluprosessien hoitamisesta, jää henkilökunnallesi aikaa olennaiseen.

Palvelumme ansiosta säästät henkilöstökustannuksissa ja teet asiakaspalvelun tehtävistä mielekkäämpiä esimerkiksi automatisoimalla laskutukseen liittyvät asiakaspalveluprosessit. Mukavampaa ja nopeampaa – kaikille.

Kielet hallussa

Sovelluksemme tukevat useita kieliä. Asiakaspalvelu onnistuu helposti tarvitsemillasi kielillä.

Ei enää tilanteita, jossa asiakas kaipaa palvelua omalla äidinkielellään, mutta kielitaitoinen asiakaspalvelija on varattuna toisaalla. Kaikki palveluprosessit voidaan toteuttaa haluamillasi kielillä.

Valmiiksi dokumentoituna

Kaikki vuorovaikutus on jatkossa aina automaattisesti tallennettu ja segmentoitu.

Groweon segmentointityökalut luokittelevat asiakaspalvelutapahtumat automaattisesti. Näin oikeat tilanteet välitetään juuri sinne, minne ne kuuluvat. Samalla näet tarkasti, millaisista palvelutarpeista asiakaspalvelusi koostuu. Ja se, mikä on sovittu, on myös dokumentoitu.

Jatka siitä mihin lopetit

Asiakaspalvelun ei tarvitse päättyä, vaikka lopetat oman palvelutapahtumasi. Automaatioiden avulla varmistat, että myös jatkossa lopputulos on onnistunut.

Ottamalla käyttöön automaatiot voit parantaa asiakaspalvelukokemusta ja kehittää brändimielikuvaa. Jatkossa et unohda varmistaa, että kaikki onnistui. Tai jätä muistuttamatta asiakkaitasi esimerkiksi pian päättyvästä sopimuskaudesta.

Tuloksena enemmän tyytyväisempiä asiakkaita – ja parempi asiakaskokemus.

Vakuutuitko. Asiakkaasi vakuuttuvat.

Tutkimusten mukaan noin 40 % asiakaspalvelutarpeista kyetään ratkaisemaan SmartChat-sovelluksella. Groweon kokonaisuus vie tämän pidemmälle yhdistämällä tiketöinnin ja automaatiot jokaiseen palvelutapahtumaan.

Rakenna saumaton palvelukokonaisuus ihmisen ja teknologian välille. Hoida osa asiakaspalvelusta automatisoidusti ja jätä osa henkilöstölle. Vaihda palvelutapaa vaikka kesken prosessin sen mukaan, mikä on yrityksellesi ja asiakkaillesi parasta.

Kuusi syytä automatisoida asiakaspalvelua

Palvele 24/7

Digitalisoituvassa markkinassa yhä suurempi osa asiakaspalvelukysynnästä kohdistuu aikaan, jolloin asiakaspalvelu on kiinni tai sen toteuttaminen on kallista. SmartChat ja muut sovellukset ratkaisevat haasteen puolestasi.

Avusta palvelussa

Mikäli käyttäjät eivät saa palvelua tai löydä tärkeää sisältöä verkkopalvelustasi nopeasti, mahdollisuus asiakassuhteeseen hupenee. Järjestelmämme avulla asiakas siirretään hetkessä oikean sisällön pariin.

Kevennä taakkaa

Usein suurin osa asiakaspalvelun ajasta menee toistuviin tehtäviin. Automatisoimalla nämä tehtävät työtaakka kevenee ja työn mielekkyys kasvaa. Samalla henkilökohtaista palveluaikaa saadaan sinne, missä sitä eniten tarvitaan.

Kasvata tuottavuutta

Groweon teknologia on käytössäsi vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri. Se maksaa vain murto-osan siitä, mitä vastaavien prosessien manuaalinen käsittely kustantaa. Tuottavuus kasvaa ensimmäisestä päivästä alkaen.

Ratkaise ongelmia nopeasti

Erinomaisesti suunniteltu digitaalinen asiakaspalveluprosessi toimii joka kerta yhtä erinomaisesti. Kun asiakas saa kysymyksiinsä vastaukset nopeasti, tyytyväisyys ja ostopäätösten määrä kasvavat.

Palvele tarvittavilla kielillä

Globalisoituvassa maailmassa eri kieliä tarvitaan yhä useammin. Teknologia-alustamme on monikielinen ja asiakaspalvelutoiminnot toimivat kaikilla tarvitsemillasi kielillä. Siitä huolimatta sinä voit käyttää sitä suomeksi.

Haluaisitko palvella asiakkaitasi paremmin 24/7 ?

Jätä yhteystietosi, esitä kysymys, soita tai varaa sinulle sopiva esittelyaika. Kerromme 30 minuutissa kuinka yrityksesi kasvaa huomenna älykkäämmin, edullisemmin ja nopeammin.