Rekrytoi tuloksellisemmin.

Groweon vuorovaikutteinen teknologia uudistaa perinteiset, digitaaliset rekrytointimahdollisuudet.

Rekrytoi jopa yli 500% tehokkaammin

Tuloksellisen rekrytoinnin takaa onnistunut vuorovaikutus. Groweon avulla verkkopalvelussasi on automatisoitu, henkilökohtainen rekrytoija 24/7.

Jatkossa jokainen yrityksestäsi kiinnostunut voi keskustella avoimista toimenkuvistasi, odotuksistaan ja mahdollisuuksistaan jo verkossa. Tuloksena tutkitusti jopa yli 5-kertaa kustannustehokkaampi rekrytointiprosessi.

Parempia työhakemuksia. Entistä edullisemmin

Työvoiman hankkimisesta on tullut aiempaa vaikeampaa, täydellisesti onnistuneista rekrytoinneista tätäkin haastavampaa.

Verkossa tapahtuva vuorovaikutus on puhelinsoittoa tai työhakemuksen täyttöä matalammalla, etenkin työmarkkinassa jossa tarjonta ylittää kysynnän. Groweon avulla vuorovaikutuksen määrä moninkertaistuu, hakija ymmärtää paremmin sopivuutensa eri työtehtäviin ja yritys saa enemmän paremmin sopivia työnhakijoita.

Groweo segmentoi hakijat automaattisesti

Jokainen rekrytointikeskustelu tallennetaan, samalla hakijat ja kiinnostusta osoittaneet järjestellään yrityksesi ehdoilla automaattisesti.

Groweon automatiikka järjestelee hakijat ja työpaikoistasi yleisemmin keskustelleet sopivuuden mukaan automaattisesti eri segmentteihin. Samalla sinä voit keskittyä hakijoista vain parhaiten sopiviin.

Keskustele kellon ympäri

Työnhakijoista parhaat odottavat vastauksia nopeasti, myös viikonloppuisin. Harva yritys voi enää itse päättää milloin on valmis rekrytointikeskusteluihin. Potentiaalisin työnhakija voi olla liikenteessä aikaisin aamulla, viikonloppuna tai myöhään illalla. Groweon avulla rekrytointitiimisi on paikalla kellon ympäri.

Groweon työkalut antavat vuorovaikutuksen perusteella kiinnostuneille vastauksia yleisimpiin kysymyksiin. Ennalta määritellyt automaatiot lähettävät tarvittaessa myös henkilökohtaisia lisätietoja sekä täydentäviä vastauksia kellonajasta riippumatta. Kaikissa tapauksissa sinulle jää aikaa odottaa maanantaiaamuun.

Poistetaanko rekrytointihaasteesi?

Jätä yhteystietosi, esitä kysymys, soita tai varaa sinulle sopiva esittelyaika. Kerromme 30 minuutissa kuinka rekrytoit jatkossa aiempaa tuloksellisemmin.