Aidosti paremmat edut!

Parhaat etumme ovat loistavat työkaverit ja tasa-arvoinen, vanhentuneista toimintatavoista vapaa organisaatio. 

Koska uskomme, että myös muilla eduilla on merkitystä, poimimme tälle sivulle neljä muuta mielenkiintoista Groweo-henkilöstöetua.

Nelipäiväinen työviikko

Meillä saat täyden palkan, mutta työviikkosi on vain nelipäiväinen. Toisin sanoen, jatkossa viikossasi on vapaapäiviä noin 50 % enemmän. Miltä kuulostaa?

Enemmän sporttia ja aikaa itselle, uudenlainen perhearki, pidemmät viikonloput? Mikäli työviikollesi ei osu pyhä- tai juhlapäivää, tarjoamme sinulle palkallisen vapaapäivän. Yksinkertaistettuna: Ei enää jatkossa viisipäiväisiä työviikkoja.

Erinomainen terveysturva

Meille on tärkeää, että henkilöstömme voi hyvin – myös sairauden tai tapaturman kohdatessa. Siksi tarjoamme henkilöstöllemme erinomaisen ratkaisun – joka turvaa sinut myös vapaa-aikana.

Groweolle räätälöity terveysturva korvaa tutkimusten, hoitojen, leikkausten sekä kattavan fysioterapian lisäksi myös lääkkeet. Erinomaisen terveysturvamme piirissä olet heti ensimmäisestä työpäivästäsi alkaen. 

Paremmat lounaat

Liitä digitaalinen lounaskorttimme puhelimeesi ja nauti luontoisedustasi ravintoloissa, kahviloissa ja Wolt-tilauksia tehdessäsi.

Tarjoamme lounasedun luontoisetuna palkan päälle. Käytössäsi on digitaalinen lounaskortti, kattava ravintolaverkosto sekä huippumukavaa lounasseuraa. Etäpäivinä voit hyödyntää etuasi kätevästi esimerkiksi Wolt-tilauksissa. 

Matkat meidän piikkiin

Tarjoamme palkan päälle jatkuvan, aina voimassa olevan kausilipun julkiseen liikenteeseen kotisi ja toimistomme välille.

Tarjoamaamme kausilippua voit käyttää kaikessa liikkumisessasi niin työajalla, vapaa-aikanasi kuin loma-aikoinakin. Säästä rahaa ja ympäristöä. Etu on sinulle täysin veroton ja kuluton. Lippu kulkee kätevästi mukana puhelimessasi.  

Mikäli kiinnostuit Groweosta työnantajana, lue lisää meistä tai tutustu avoimiin positioihimme tarkemmin ja jätä hakemus.