Groweo Automation

Tehokkaampi kasvu. Automatisoituna.

Aina oikeaan aikaan.
Aina oikealle henkilölle.

Groweo Automation seuraa reaaliajassa ja tarkasti tärkeimpiä mittareita sekä näiden yhdistelmiä. Ja sehän tarkoittaa uusia kasvumahdollisuuksia.

Määritellyn mukaisen kävijän kiinnostuessa tuotteestasi tai palvelustasi alkaa tarkasti juuri hänelle suunniteltu 1:1-markkinointiprosessi. Lienee selvää, että markkinointiviestin ja mielenkiinnon kohdatessa täydellisesti juuri oikeaan aikaan, voit määrittää liiketoimintasi kasvutavoitteet uudelleen.

Yksilöllisesti kymmenelle.
Tai kymmenille tuhansille.

Yhdistä asiakasdata-alustamme segmentointityökalut automaatioihin ja markkinoi jatkossa aina oikeisiin kohderyhmiin. Brändimielikuva paranee tuloksista puhumattakaan.

Groweon automaatioon voit luoda viestejä ja markkinointisisältöjä sekä lähettää niitä massamarkkinoinnin sijaan 1:1-periaatteella – yksilöllisesti jokaiselle käyttäjälle juuri hänen verkkokäyttäytymisensä perusteella. Voit myös lähettää esimerkiksi viikkoviestejä määriteltynä aikana niille kohderyhmäsi segmenteille, jotka ovat juuri sillä hetkellä ne otollisimmat.

Palvele paremmin.
Kasva nopeammin.

Yhtä helppoa kuin yllä mainittu on jatkaa yksilöllistä markkinointia hieman pidemmälle. Automaattisesti tietenkin. Puolestamme voit vaikka lomailla samalla.

Vaikka automaatioidemme avulla markkinoit verkkosivukävijälle sekä käynnin aikana että pian käynnin jälkeen, valitettavasti aivan kaikista ei kuitenkaan tule heti asiakkaita. Siksi on syytä jatkaa hieman pidemmälle. Avullamme luotkin automaattisia, pitkäkestoisia, monikanavaisia 1:1-markkinointikokemuksia, jotka toimivat aina yhtä tehokkaasti.

Ymmärrä jokaista kontaktia, liidiä ja asiakasta yksilöllisesti.

Growth Dashboard tuo kasvumahdollisuudet työpöydällesi. Lue lisää paremmasta asiakasdatasta ja sen hyödyistä alla olevasta linkistä.

Markkinointi ja myynti. Yhdessä.

Uskomme markkinointiin. Ja uskomme myyntiin. Aidosti uskomme myös siihen, että nämä toimivat parhaiten yhdessä. Juuri tästä syystä Groweon kaikki markkinointityökalut tukevat myyntiä saumattomasti.

Massamarkkinointi? Vai 1:1 markkinointi?

Toinen on noin tuplasti toista tehokkaampaa. Mitä luulet, kumman eduksi vaaka kallistuu? Groweon automaatioiden avulla yhdistät oikean viestin oikeaan kontaktiin ja lähetyshetkeen. Ja nautit paremmista tuloksista.

Hyvästele geneeriset keskustelut

Kaikelle on aikansa. Tuloksellisen markkinoinnin vaatimukset ovat muuttuneet toimialaa nopeammin. Niin BtoB- kuin BtoC-markkinoinnissakin kohderyhmän odotukset ovat korkealla ja vastaanottajat usein kriittisiä.

Silti yksi asia on ennallaan: vastaanottajaa puhuttelevan sisällön merkitys.

Kun siirryt segmentoituun 1:1-markkinointiin, voit räätälöidä sisällön tarkasti kohderyhmän odotusten mukaiseksi. Ja mikä parasta, näet sisällön suorituskyvyn jokaisessa kohderyhmässä. Tuloksena parempaa sisältöä ja asiakaskäyttäytymiseen perustuvat markkinointisyklit. Sivutuotteena enemmän myyntiä ja kassavirtaa.

Esimerkkejä automaatioiden hyödyntämisestä

Miten kasvattaa myyntiä automaatioiden avulla?

Markkinoinnin automaatio on järjestelmä, joka toteuttaa määritellyt prosessit ilman manuaalista työtä. Järjestelmä käsittelee kontakteja taustalla systemaattisesti samalla kun sinä keskityt myymään. Ja se jos joku meille myynnin parissa työskenteleville sopii. Pohjimmiltaan markkinoinnin automaatio auttaa siis virtaviivaistamaan markkinointitoimiasi ja tehostamaan myyntiä.

Oletko ajatellut, että sen sijaan, että olisit kaikissa tapauksissa heti suoraan yhteydessä asiakkaaseen, voisit antaa järjestelmän lämmitellä liidiä ja ohjata kontaktia asiakaspolussa kohti haluttua tulosta? Näin sinulta säästyy kallista aikaa tuottavampaan työhön ja pystyt myymään enemmän. Hyvin toteutettu automaatio nostaa myös keskiostosta, kun asiakas tulee paremmin tietoiseksi tarjoomastasi ja hänen kiinnostuksensa vahvistuu.

Vastaavat prosessit voit tehdä uusille ja nykyisille asiakkaille.

Markkinointiympäristö muuttuu kiihtyvällä vauhdilla toimintaympäristön digitalisoituessa. Tuloksia voidaan samaan aikaan saavuttaa ja toisaalta menettää monesta eri suunnasta. Markkinoinnin automaatio tuo käyttöösi uusia työkaluja tuloksellisen markkinoinnin toteuttamiseen.

Alla muutamia hyötyjä automaation käytölle osana markkinointistrategiaa:

  1. Automatisoi ostoprosessi
  2. Segmentoi ja profiloi asiakkaasi
  3. Integroi CRM Groweon CDP -järjestelmään ja hyödynnä asiakasdataa tehokkaammin
  4. Paranna asiakaskokemusta henkilökohtaisella, automatisoidulla vuorovaikutuksella
  5. Tehosta lisämyyntiä kytkemällä automaatiot asiakasrekistereihisi
  6. Kasvata uusmyynnin tehokkuutta tuomalla automaatiot myynnin tueksi

Kuten muussakin markkinoinnissa myös automaatioiden maailmassa tulokset kasvavat systemaattisen tekemisen ja testaamisen kautta. Groweon automaatioihin integroitu Growth Dashboard näyttää sinulle reaaliajassa tarkan kuvan automaatioiden tuloksellisuudesta markkinoinnin eri osa-alueilla.

Hyvin toteutettu markkinoinnin automaatio vahvistaa brändiä ja tukee myyntiä kellon ympäri.

Vaikka etenkin markkinointi ja myynti hyötyvät ratkaisevasti automaatioiden käytöstä, moni yritys unohtaa automaatioiden erinomaisuuden asiakaspalvelussa.

Markkinoinnin automaatio tarjoaa yrityksille mahdollisuuden toimittaa palveluviestejä ja tiedotteita asiakaskohtaisesti mahdollistaen näin paremman asiakaspalvelukokemuksen.

Automaatio voi myös automaattisesti priorisoida tukipyynnöt ja varmistaa, että ongelmat ja pyynnöt käsitellään aina sovitussa ajassa. Samalla markkinoinnin automaatio muuttaa 8–16-asiakaspalvelun 24/7-asiakaspalveluksi. Automaatiot ovat myös tärkeä osa asiakassuhteiden hallintaa – yksikään asiakas ei pääse unohtumaan.

Monella toimialalla rekrytoinnin haasteet kasvavat jatkuvasti ja vaatimusten mukaisten työntekijöiden hankkiminen vaikeutuu. Markkinoinnin automaatio auttaa yritystäsi rekrytointiprosessin hallinnassa ja kykenee esimerkiksi pisteyttämään hakijoita järjestelmään suunnitellun prosessin mukaisesti.

Joihinkin tehtäviin voi tulla satoja hakemuksia. Kaikkia hakijoita et ehkä voi haastatella, mutta jokainen tapaus pitäisi kuitenkin hoitaa tyylikkäästi. Automatisoimalla hakemusprosessin osia varmistat, että jätät hyvän mielikuvan yrityksestäsi myös heille, joita et tällä kertaa palkkaa.

Automatisoi prosessi ja anna Customer Data Platformin jaotella hakijat tarkasti sen mukaan, mikä sinulle on tärkeää. Keskity vahvimpiin ja jätä loput osin tai kokonaan järjestelmän käsiteltäväksi.

Monet kysytyimmistä työntekijöistä eivät välttämättä hae uusia töitä juuri nyt. Automatisoidulla segmentoinnilla ja markkinoinnin automaatioilla saat rakennettua rekrytointiprosessin, joka hakee ja lajittelee sinulle työntekijöitä jatkuvasti.

Säästät aikaa, rahaa ja resursseja. Samalla saat rekrytointitarpeisiisi vauhtia.

Sovitaanko kasvupalaveri?

Jätä yhteystietosi, esitä kysymys, soita tai varaa sinulle sopiva esittelyaika. Kerromme 30 minuutissa kuinka yrityksesi kasvaa huomenna älykkäämmin, edullisemmin ja ennenkaikkea nopeammin.