Asiakaspalvelu

Hei! Olemme täällä sinua varten.

Hienoa, että haluat ottaa yhteyttä meihin. Tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen ja oikean henkilön, valitse ensin alta oikea vaihtoehto.

Jutellaan pian!

We provide customer service, technical support and sales and partner services also in English. Just select ”I would need customer service in English” below

Keep in Touch!

Järjestämme käyttötukea asiakkaan ehdoilla. Valittavanasi on seuraavat vaihtoehdot:

Puhelintuki ja 1:1-opastus: Puhelintuki palvelee arkisin klo 9-15. Asiakaspalvelumme numero on 010 7399 330.

Puhelun aikana käyttötukemme voi luvallanne kirjautua järjestelmään ja tehdä toivomanne muutokset ja kehitystoimet. Kaikki puhelun aikana tehtävät toimenpiteet sisältyvät puhelinlaskuun ja erillistä laskua ei tule.

Sähköiset viestit: Mikäli haluat mieluummin kirjoittaa kysymyksesi meille, voit tehdä sen oheisella sivulla. Käsittelemme asiakasviestit mahdollisimman pian, lähtökohtaisesti saman päivän aikana. Palaamme sinulle antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Videoneuvonta: Järjestämme etäneuvontaa arkisin klo 9-17 välisenä aikana. Neuvonta voi koskea mitä tahansa toivomaasi palvelun osa-aluetta. Jotta varmistamme palvelun onnistumisen, olisi hienoa, jos voisit kuvata asiaa lyhyesti oheisella sivulla. Palaverin etäneuvontaan voit varata täältä. Etäneuvonnasta veloitamme 79,00 €/alkava tunti (alv 0 %). Laskutus tapahtuu samoilla asiakastiedoilla kuin palvelusopimuksessa.

Huomaathan, että toimenpiteistä riippuen on mahdollista, että sinun tulee kirjautua Growth Engineen omalle asiakastilille.

Koulutustilaisuudet: Järjestämme myös yhtä tai useampaa henkilöä koskevia koulutustilaisuuksia joko toimistomme kokoustiloissa Helsingin ydinkeskustassa tai yrityksesi tiloissa. Koulutustilaisuuksista veloitamme 79,00 €/alkava tunti (alv 0 %) sekä mahdolliset matka- ja majoituskustannukset. Mikäli olet kiinnostunut koulutuksista, ota meihin yhteyttä.

Hienoa, jatketaan keskustelua.

Ole yhteydessä meihin joko puhelimitse, tekstiviestillä, sähköpostilla tai verkkopalvelumme kautta niin välitämme yhteydenottosi sopivimmalle jälleenmyyjälle. Voit myös varata henkilökohtaisen esittelyajan palvelun videoesittelylle oheiselta sivulta.

  • Puhelimitse: 010 5177900, palvelemme arkisin klo 8-18.
  • Sähköpostitse: sales@groweo.com

Palvelemme jälleemyyjiämme Partner Site -portaalin kautta

Mikäli et löytänyt palvelua järjestelmästä tai sinulla on mikä tahansa muu kysymys, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostilla. Huomaathan, että mikäli olet kadottanut käyttäjätunnukset, niiden automaattiseen uusimiseen tarvittava linkki löytyy Partner Siten etusivulta.

  • Puhelimitse: 010 5177900, palvelemme arkisin klo 8-18.
  • Sähköpostitse: sales@groweo.com

Olemme aina kiinnostuneita hyvistä kumppaneista

Hienoa, että olet kiinnostunut keskustelemaan kanssamme ohjelmistomme jälleenmyynnistä. Ehdotamme, että aloitetaan joko soittamalla tai sähköpostilla, yhteystiedot löydät alta. Pidetään yhteyttä!

  • Puhelimitse: 010 5177900, palvelemme arkisin klo 8-18.
  • Sähköpostitse: sales@groweo.com

Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme tai käyttää tällä sivulla olevaa asiakaspalvelubottia, joka osaa käsitellä useimmat laskuusi liittyvät kysymykset.

Asiakaspalvelu palvelee sinua arkisin klo 9-15. Asiakaspalvelumme numero on 010 7399 330.

Tällä sivulla oikeassa alakulmassa oleva SmartChat osaa käsitellä useimmat laskutukseen liittyvät kysymykset. Voit olla myös yhteydessä asiakaspalvelumme.

Asiakaspalvelu palvelee sinua arkisin klo 9-15. Asiakaspalvelumme numero on 010 7399 330.

Vastaanotamme ainoastaan verkkolaskuja. Laskussa tulee ilmetä tilausnumero ja/tai tilaajan nimi. Laskujen käsittelyaika laskun saapumisesta on 14 vrk.

Ostolaskujen vastaanotto
Nimi: Groweo Oy
Verkkolaskuosoite: 003732568821
Operaattoritunnus: 003721291126
Välittäjä: Maventa

Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme tai käyttää tällä sivulla olevaa SmartChat -assistenttia, joka osaa vastata eniten kysyttyihin kysymyksiin.

Asiakaspalvelu palvelee sinua arkisin klo 9-15. Asiakaspalvelumme numero on 010 7399 330.

Mikäli asiasi koskee palveluamme tai sen tilaamista, katso välilehti ”En ole vielä asiakkaanne, mutta kiinnostunut ratkaisustanne”.

We provide customer service, technical support and sales and partner services also in English.

Customer service is available on weekdays from 09:00 until 15:00. Our customer service number is +358 10 7399 330.

Etkö löytänyt apua?

Minä voin auttaa, keskustele kanssani alla.