Kasva suurempiin pöytiin

Suuremmat mahdollisuudet. Pienemmillä panostuksilla.

3 % vai mieluummin 300 %?

Groweo keskittyy kanaviesi ytimeen – kasvattamaan verkkoympäristöjesi tuloksellisuutta ja asiakaskokemusta sen eri osa-alueilla.

Teknologiamme avulla kykenet muuntamaan yhä useamman verkkopalvelukävijän liidiksi ja yhä useamman liidin heti tai myöhemmin asiakkaaksi. Tämän jälkeen kasvu on helpompaa, nopeampaa ja kustannustehokkaampaa.

SmartChat ja kumppanit

Tarjoamme verkkoympäristöösi no-code-sovellukset, kuten tuloksellisemman SmartChatin, dynaamiset lomakkeet sekä tehokkaat markkinointityökalut.

Asiakaskokemus paranee, vuorovaikutus lisääntyy ja asiakasdata kerätään talteen automaatioiden hyödynnettäväksi. Kerätty tieto segmentoidaan ja tehokas 1:1-markkinointi käynnistyy kuten suunniteltiin, jokaiselle henkilökohtaisesti.

Focusoi faktoihin

Avullamme tiedät asiakkaistasi enemmän. Ja mikä tärkeintä – entistä enemmän siitä, mikä hidastaa ja mikä kiihdyttää kasvua.

Se, mikä tuntuu toimivan markkinoinnissa, ei välttämättä toimi myynnissä. Tai toisinpäin. Teknologiamme avulla tiedät tarkasti, mikä toimii, ja mitä tulee vielä kehittää. Hyödyntämällä tietoa oikein huomaat kasvavasi tavalla, joka vie yrityksesi yhä suurempiin pöytiin.

Valjasta kasvuteknologia tueksesi.

Monikanavaisessa myynti- ja markkinointiympäristössä kasvaminen tuottaa monelle haasteita. Täsmällisten toimien tekeminen ja tunnistaminen on vaikeaa, ja mikäli tulokset eivät ole odotusten mukaiset, ongelmien jäljittäminen on usein haastavaa.

Groweon ratkaisut auttavat yritystäsi kasvamaan kustannustehokkaammin, älykkäämmin ja nopeammin. Tehokkaamman myynnin lisäksi se auttaa yritystäsi markkinoimaan ja palvelemaan entistä paremmin.

Tehokkaampi verkkoympäristö

Yhä useammalle tehokas verkkoympäristö on liiketoimintojen tärkein perusta. Groweon avulla kehität asiakaskokemusta, konversiota ja tuloksellisuutta tehokkaasti kaikissa verkkoympäristöissä.

Segmentoitu asiakasdata

Segmentointityökalujemme avulla luot asiakaskannastasi ja uusista asiakkaista täsmällisiä, asiakaskäyttäytymiseen pohjautuvia segmenttejä myynnin ja markkinoinnin hyödynnettäväksi.

1:1 automaatiot ja tiketit

Asiakaskäyttäytymiseen perustuva 1:1-markkinointi on jopa 200 % massamarkkinointia tehokkaampaa, henkilökohtaisempaa ja yksilöllisempää. Samalla järjestelmällä jaat myös sisäiset myynnin ja asiakaspalvelun tiketit.

Reaaliaikainen Growth Dashboard

Kun markkinoinnin eri osa-alueiden tuloksellisuus, suorituskyky sekä asiakkaiden tuotteitasi ja palveluitasi kohtaan osoittama kiinnostus ovat yhdessä paikassa, tiedät paremmin, mitä tehdä jatkossa.

Kasvetaanko älykkäämmin ja nopeammin?

Jätä yhteystietosi, esitä kysymys, soita tai varaa sinulle sopiva esittelyaika. Kerromme 30 minuutissa kuinka yrityksesi kasvaa huomenna älykkäämmin, edullisemmin ja nopeammin.