Financial Controller

Haluatko tulla osaksi nopeasti kasvavaa ja kansainvälistyvää teknologiayhtiötä?

Etsimme osaavaa ja kokenutta Financial Controlleria vahvistamaan taloushallintomme toimintoja. Tehtävässä vastaat mm. Groweon lisenssilaskutuksen hallinnasta, reskontrista, sisäisestä talousraportoinnista ja analyyseistä sekä palkanlaskentaa ja kirjanpitäjää tukevista tehtävistä.

Haluatko tulla vahvistamaan teknologiayhtiömme asiantuntijatiimiä talouden asiantuntijana Helsingin ydinkeskustan toimistollemme?

Oletko tarkka, täsmällinen ja itseohjautuva tiimipelaaja, joka tuntee SaaS-liiketoiminnan taloushallinnon ja viihtyy nopeasti kasvavassa ja muuttuvassa toimintaympäristössä? Mikäli tämä kuulostaa sinulta, Groweo voi olla loistava siirto omalla urapolullasi.

Sinulla tulee olla soveltuva koulutus ja työkokemusta taloushallinnon tehtävistä vähintään viiden vuoden ajalta. Osaat SaaS-liiketoiminnan erityispiirteet, kuten liikevaihdon jaksotuksen, kannattavuuden analysoinnin ja kasvavan sopimuskannan automatisoidun hallinnan.

Ymmärrät tarkkuuden sekä relevantin raportoinnin ja budjetoinnin kriittiset roolit taloushallinnossa. Kykenet tuottamaan ja kehittämään ajantasaisia taloudellisia analyysejä sekä arvioimaan mm. kassavirtaa ja kehityshankkeiden kannattavuutta.

Luonteeltasi olet itseohjautuva, energinen ja aikaansaava sekä omaat aidon halun menestyä urallasi. Sujuvan suomen kielen lisäksi kykenet tarvittaessa toimimaan myös englannin kielellä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän huipputiimissä osana kansainvälistyvää ja nopeasti kasvavaa teknologiayhtiötä sekä ainutlaatuiset työsuhde-edut.

Halutessasi pääset urakehityksesi mukaisesti osallistumaan Groweon kansainvälisiin liiketoimintaprosesseihin.

Työ tehdään pääosin lähityönä toimistollamme Helsingin Pohjoisesplanadilla.

Liity tiimiimme ja auta meitä luomaan ainutlaatuisia asiakaskokemuksia.

Arvostamme:

 • Vähintään viiden vuoden kokemusta taloushallinnon tehtävistä
 • Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. tradenomi tai KTM) tai muuta soveltuvaa osaamista
 • KLT-koulutus ja/tai kirjanpitokokemus tilitoimistosta katsotaan eduksi
 • Sähköisen taloushallinnon järjestelmien osaamista, Netvisor-kokemus katsotaan eduksi
 • Vahvaa taulukkolaskennan (esim. exel) osaamista
 • Intoa olla mukana kehittämässä kansainvälistyvän, nopeasti kasvavan kasvuyhtiön taloushallinnon prosesseja ja kykyä sopeutua muutoksiin ja muuttuviin tilanteisiin
 • Kiinnostusta ja/tai osaamista kansainvälistyvää SaaS-liiketoimintaa ja sen erityispiirteitä kohtaan
 • Aktiivista ja järjestelmällistä työotetta sekä paineensietokykyä sekä kykyä johtaa itsenäisesti omaa työntekoa
 • Kykyä työskennellä tarvittaessa myös englannin kielellä

Tarjoamme:

 • Mielenkiintoisen uran kansainvälistyvässä teknologiayhtiössä
 • Nelipäiväisen työviikon täydellä palkalla
 • Lounasedun luontoisetuna palkan päälle
 • Erinomaisen terveysturvan töissä ja vapaa-ajalla
 • Jatkuvan HSL-kausilipun

Lue lisää eduistamme täältä.


Palkkaus:

3.500-5.500€/kk osaamisesta, koulutuksesta ja kokemuksestasi riippuen. Mahdollisuutta Groweon optio-ohjelmaan.

Rekrytointiprosessin kulku:

 1. Hakemuksen, CV:n ja liitteiden käsittely
 2. Puhelinhaastattelu
 3. Ensimmäinen tapaaminen (30-60 minuuttia)
 4. Mahdollinen toinen tapaaminen (30-60 minuuttia)
 5. Mahdollinen osaamiskoe (60-90 minuuttia)
 6. Mahdollinen soveltuvuustesti / arviointi
 7. Päätös ja palaute

Lisätiedot:

Kohdat 3, 4 ja 5 järjestetään Helsingissä Pohjoisesplanadin toimistollamme ja kohta 6 kumppanillamme Helsingin ydinkeskustassa.

Prosessiin saattaa kohdallasi liittyä myös mahdollinen online-pohjainen arviointitesti, jonka tulokset saat myös itsellesi.

Hae pian, täytämme position sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Hienoa. Hakemuksen voit täyttää tässä.

Lähetettyäsi hakemuksen käsittelemme sen ensin sähköisesti. Tämän jälkeen saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen ilmoituksen, että hakemuksesi on vastaanotettu. Viesti sisältää myös tarkemmat lisätiedot prosessin etenemisestä.

Me olemme Groweo !

Groweo on digitaalisen transformaation haasteet ratkaiseva, nopeasti kasvava ja kansainvälistyvä, suomalainen teknologiayhtiö. 

Groweon Growth Engine -teknologian avulla yritykset voivat digitalisoida useimmat myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun ja rekrytoinnin prosessinsa tehokkaasti ja riskittömästi ilman kalliita investointeja.

Asiakkaitamme ovat lukuisat liiketoimintaansa digitalisoivat yritykset ja asiakasmäärämme kasvaa kuukausittain noin sadalla uudella asiakkaalla. Partnereina ja jälleenmyyjinä meillä on myynnin, median, markkinoinnin ja rekrytoinnin johtavia organisaatioita.

Teknologiastamme voit lukea tarkemmin verkkopalvelumme osiosta Growth Engine.

Teknologiayhtiönä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme sydän. Vaalimme matalaa, avointa ja tasa-arvoista organisaatiokulttuuria, ja luotamme ihmisiin ja avoimeen kulttuuriin enemmän kuin hierarkioihin ja kankeisiin toimintamalleihin. Uskomme, että paras henkilöstöetu ammattilaisille on innovointiin kannustava työpaikka, jossa kehittyy. Muista ainutlaatuisista eduistamme, kuten nelipäiväisestä työviikosta, voit lukea enemmän Edut -sivulta.

Kaikki avoimet positiot ja lyhyen yhteenvedon yhtiöstämme löydät Ura Groweossa -sivulta.