Lisää luottopelaajia

Groweon avulla pienyrittäjä saa täyden kentällisen käyttöönsä.

Keskity osaamiseesi

Yritätkö yksin tai pienellä tiimillä? Groweo tarjoaa sinulle kentällisen luottopelaajia. Keskity jatkossa siihen mihin haluat. Ja mitä parhaiten osaat.

Yhtäkkiä joukkueessasi on väsymätön myyjä, tehokas asiakaspalvelija tai moderni markkinoija, joka kontaktoi asiakkaitasi kuten sovittiin. Sinulle tämä tarkoittaa, että voit itse tehdä enemmän juuri sitä mitä rakastat – omaa työtäsi. Lisäksi se tarkoittaa lisää asiakkaita, jotka haluavat työtäsi ostaa.

Myy enemmän

Groweo tekee verkkopalvelustasi tai verkkokaupastasi myyntikoneen. Ja se on vasta alkua.

Tehostamme liidien hankintaa ja markkinointia jopa moninkertaisesti. Groweo hankkii liidejä tehokkaammin ja järjestää ne sinulle valmiiksi haluamallasi tavalla. Tuloksena jopa yli 200 % enemmän myyntiä. Sekä 100 % ymmärrys jokaisesta liidistä. Ja 0 % heikkoja asiakaskokemuksia.

Palvele nukkuessasi

Tarvitsetko apua laskutuskysymyksiin, tilausten vastaanottoon, tarjouspyyntöihin? Ei väliä – Groweo hoitaa.

Groweon älykäs SmartChat, sivustollesi sijoitetut Growth Apps -sovellukset sekä dynaamiset lomakkeet palvelevat asiakkaita 24/7 erilaisissa kysymyksissä, jotka kenties muuten keskeyttäisivät sinun työsi. Ja jatkossa ehdit myös rentoutumaan.

Markkinoi automaattisesti

Verkossa asiakkaat haluavat vastauksesi heti. Myös sunnuntaisin. Kun reagoit odotusten mukaan, menestyt. Ja tuloslaskelmasi kiittää.

Groweon automaatiot hoitavat markkinointiasi kellon tarkkuudella 24/7. Kun asiakas esittää kysymyksen lauantai-iltana, hän saa vastauksen lauantai-iltana. Ja maanantaina, kun olet sorvin ääressä, häneen on kenties oltu yhteydessä jo uudelleen.

Vähemmän on enemmän.

Pienyrittäjän ei lähtökohtaisesti kannata rakentaa monimutkaista markkinointiympäristöä. Me tarjoammekin valmiin, helposti hallittavan kokonaisuuden, jonka rakentaminen olisi pk-yrityksellekin todennäköisesti liian haastavaa.

Saat käyttöösi Groweon edulliseen kuukausihintaan ilman yllätyksiä tai ylimääräisiä kuluja. Järjestelmä on käytössä, tuomassa tukea ja kasvuvauhtia yritykseesi 1-3 päivän kuluttua tilauksesta. Soita myyntiimme tai varaa palveluesittely.

Neljä syytä hankkia groweo

Valjasta SmartChat avuksesi

Tarpeestasi ja käyttöönottotavasta riippuen SmartChat auttaa asiakkaitasi ja toimii tehokkaana liidikoneena. Voit käyttää sitä myös mm. tarjousten laskemisessa sekä asiakaspalvelussa.

Smart Forms tehostaa liiketoimintaasi

Groweon dynaamiset Smart Forms -lomakkeet keräävät tarvitsemasi tiedon. Vastaanota kyselyitä, kerää kontakteja asiakasrekisteriisi tai jaa materiaaleja. Tee kaikkea sitä, mikä ennen jäi tekemättä, ilman että käytät tähän arvokasta aikaasi.

Hyödynnä automaatioita markkinoinnissa

Groweo hallitsee ja segmentoi asiakkaasi äärettömän tarkasti. Lisäksi järjestelmä markkinoi automaattisesti jokaiseen asiakassegmenttiisi oikealla tavalla, oikeaan aikaan. Henkilökohtaisesti tietenkin.

Kasvata tulosta ilman uusia mediakuluja

Monelle yksinkertaisin tapa kaksinkertaistaa yhteydenottojen määrä on kaksin- tai viisinkertaistaa mediakulut. Groweon tapana on tehdä sama ilman uusia investointeja mediaan. Aika hyvä, vai mitä?

Miten on. Laitetaanko vauhtia businekseesi?

Jätä yhteystietosi, esitä kysymys, soita tai varaa sinulle sopiva esittelyaika. Kerromme 30 minuutissa kuinka yrityksesi kasvaa huomenna älykkäämmin, edullisemmin ja nopeammin.