Me olemme Groweo !

Rakennamme parempia ohjelmistoja ja palveluita vain yhtä tarkoitusta varten – kasvattaaksemme asiakkaidemme liiketoimintaa älykkäämmin, nopeammin ja tuloksellisemmin.
Myös sinun yrityksessäsi.

Hyvän kumppanin tuntee

Ohjelmistomme ovat helppokäyttöisiä, tehokkaita ja joustavia. Ne skaalautuvat erilaisiin yritystarpeisiin, ratkaisevat kasvuhaasteita ja tunnistavat kasvumahdollisuuksia.

Nämä samat teemat ohjaavat meitä myös tavassa, jolla työskentelemme. Olemme joustavia, lupaamme keskittyä hyödyntämään kasvumahdollisuutesi ja pelaamme avoimin kortein.

Yhteistyössä on voimaa

Joku haluaa pelata yksin, toinen pareittain ja kolmas osana joukkuetta, jossa on aina pelikaveri, jonka lapaan syöttää. Me keskitymme joukkuepeleihin.

Samaa saumattoman joukkueen filosofiaa olemme käyttäneet teknologiamme kehittämisessä. Growth Engine -ohjelmistomme koostuu neljästä täydellisesti integroidusta järjestelmästä, joiden yhteisvaikutus on enemmän kuin neljän vastaavan erillisen järjestelmän vaikutukset yhdessä.

Kannamme vastuumme

Kestävä kasvu edellyttää hyvää kumppanuutta ja kilpailukykyä kastattavaa teknologiaa. Meillä kasvu on myös vastaamista yhteisestä tulevaisuudesta.

Meille kasvu tarkoittaa myös parempaa tulevaisuutta asiakkaillemme, lapsillemme ja kaikille muille. Siksi on tärkeää, että kannamme osamme yhteisen tulevaisuutemme eteen we-vastuullisuusohjelman muodossa.

Kiinnostuitko. Emme ihmettele.

Vältämme kankeita ja turhia prosesseja. Pidämme keskiössä asiakaslisäarvon ja minimoimme lisäarvoa tuottamattomat projektit. Keskitymme siihen, että asiat sujuvat, töissä on mutkatonta, ja kaikki meillä työskentelevät ovat hyviä tyyppejä. Kun duunissa on mukavaa, tuloksetkin ovat parempia.

Joukossamme on ohjelmistokehittäjiä, asiakaspalvelun ammattilaisia sekä digitaalisen transformaation asiantuntijoita. Me emme luokittele ketään sukupuolen, iän tai taustan suhteen. Lähdemme siitä, että jokaisen groweolaisen mielipide on saman arvoinen kokemuksesta ja toimenkuvasta riippumatta.


Se jos joku pitää työyhteisön tasa-arvoisena.

PS: Lisätietoa työmahdollisuuksista löydät täältä.

Groweolaisille asiakkaan onnistuminen liiketoimintansa kasvattamisessa on keskiössä. Se luo kulttuurimme ytimen. Syy on varsin looginen: Ilman onnistuneita asiakkaita ei ole groweota – eikä myöskään groweolaisten kulttuuria. #growwithgroweo

Kasvun tekeminen ei ole helppoa. Se on kuitenkin helpompaa Groweon avulla. Silti terävästä teknologiasta ja sen ympärille rakennetusta strategiasta huolimatta joissain tapauksissa asetettu kasvutavoite toivotulla aikavälillä saattaa tuottaa haasteita. Me lupaamme olla avoimia kaikissa tilanteissa – kerromme suoraan hyvät ja huonot uutiset.

Parhaat tulokset syntyvät osaamisesta, uskalluksesta ja rehellisyydestä.

Kun yllä mainitut arvot yhdistetään teknologiaamme, ollaan oikealla polulla.

Lähdetään siitä, että kanssamme on helppo toimia. Kun jostakin sovitaan, pidämme sovitusta kiinni ja odotamme samaa palveluntoimittajiemme osalta. Näin syntyy pitkiä ja tuloksellisia asiakassuhteita, joissa molemmat osapuolet viihtyvät.

Arvostamme läpinäkyvyyttä ja luottamuksellisuutta.

Kun on laskuttamisen aika, toivomme, että käyttäisit kaikissa tilanteissa verkkolaskutusta. Olemme täysin paperiton organisaatio ja pyrimme välttämään paperilaskuja. Jotta maksatus sujuu mutkattomasti, muista lisätä laskuun yhteyshenkilömme, joka teki tilauksen palvelustasi ja huomioi, että yhteistyö kanssamme edellyttää 14 päivän maksuaikaa. Tämä varmistaa, että ehdimme käsittelemään laskusi prosessimme mukaisesti.

Laskutuksen lisätiedot löydät asiakaspalvelun sivulta.

Tutustu tarkemmin teknologiaamme

Älykäs no-code teknologiamme kasvattaa välittömästi tuotteidesi ja palveluidesi kysyntää sekä tarjoaa ainutlaatuisen 360° näkymän kasvumahdollisuuksiisi.