Kasvupolku Groweossa

Mielenkiintoisia tehtäviä modernissa teknologiayhtiössä.

Keskiössä tiimihenki

Kaikki lähtee tiimistä. Paraskaan teknologia ei lopulta ole paras, jos tiimi on keskinkertainen. Siksi satsaamme aina ensin tiimiin.

Hyvä tiimi syntyy avoimuudesta, rehellisyydestä ja tasapuolisuudesta. Me lähdemme siitä, että Groweossa jokainen on tasa-arvoinen osa avointa työyhteisöämme.

Uskomme asenteeseen

Hyvä asenne näkyy inspiroivassa arjessa ja osaamisen hyödyntämisessä. Uskomme innovointiin ja vapauteen. Emme niinkään määräyksiin ja rajoitteisiin.

Työyhteisössä tuo asenne näkyy helpoiten siinä, että hyödytöntä hommaa ei tehdä, ja se mihin ryhdytään, tehdään hymy huulilla ja hyvällä asenteella.

Me ollaan kuin kotona

Lähdemme siitä, että töissä viihdytään. Kasvun luominen onnistuu nimittäin heikosti hampaat irvessä.

Tavoitteet ovat Groweossa selkeät. Tapa, miten ne saavutetaan, on pitkälti jokaisen itse päätettävissä. Emme usko, että työnteon ajan, paikan tai tavan turhan tarkka määrääminen hyödyttäisi työntekijöitämme. Saati asiakkaitamme.

Aidosti vastuullinen

we:* vastuullisuusohjelmamme perustana on läpinäkyvä ja systemaattinen CO2-päästöjen seuranta ja minimoiminen.

Pyrimme Groweon Growth Engine -teknologissa toimimaan mahdollisimman hiilineutraalisti.

PS: Geareillamme on maailman tunnetuin vastuullisen tekstiiliteollisuuden GOTS-sertifikaatti, joka takaa, että tuotantoketjussa ei ole käytetty haitallisia kemikaaleja, ja että vaatteiden alkuperä on jäljitettävissä. OCS-sertifikaatti varmistaa, että 95-100 % materiaalista on luonnonmukaista. PETA-sertifikaatti taas takaa vaatteet 100 % vegaanisiksi. Voit siis huoletta pitää päälläsi firman kuteita – jos haluat.

Avoimet työpaikamme

Löytyisikö täältä rooli, jossa yhdistyy osaamisesi sekä mielenkiintosi?

Conversion Content Specialist

Suunnittelet ja kirjoitat sisältöjä asiakkaidemme verkkopalveluissa oleviin Groweon sovelluksiin. Sisältöympäristönäsi ovat mm. SmartChat -Chatbotit sekä muut, pääosin vuorovaikutteiset no-code sovelluksemme.

Junior Web Developer

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän Junior Web Developerille, jolla on erityinen kiinnostus front-end kehittämiseen ja joka on valmis ottamaan vastaan uusia haasteita dynaamisessa työympäristössä.

Digital Designer

Etsimme vahvaa, digitaalisen sisällön visuaalista osaajaa suunnittelemaan sekä toteuttamaan graafisia ja animoituja sisältöjä Groweon oman teknologian palvelukehitykseen sekä markkinointiimme.

Growth Specialist

Haemme Growth Specialistia vahvistamaan Customer Success yksikköämme. Tehtäväsi on suunnitella asiakkaidemme kasvutavoitteet saavuttavia, teknologiaamme hyödyntäviä digitaalisia kasvustrategioita.