Urapolku Groweossa

Mielenkiintoisia tehtäviä modernissa teknologiayhtiössä.

Keskiössä tiimihenki

Kaikki lähtee tiimistä. Paraskaan teknologia ei lopulta ole paras, jos tiimi on keskinkertainen. Siksi satsaamme aina ensin tiimiin.

Hyvä tiimi syntyy avoimuudesta, rehellisyydestä ja tasapuolisuudesta. Me lähdemme siitä, että Groweossa jokainen on tasa-arvoinen osa avointa työyhteisöämme.

Hyvän tiimihengen lisäksi olemme panostaneet poikkeuksellisiin henkilöstöetuihin, kuten nelipäiväiseen työviikkoon. Eduistamme voit lukea lisää täältä.

Paremmalla asenteella

Hyvä asenne näkyy inspiroivassa arjessa ja osaamisen hyödyntämisessä. Uskomme innovointiin ja vapauteen. Emme niinkään määräyksiin ja rajoitteisiin.

Työyhteisössämme tuo asenne näkyy helpoiten siinä, että hyödytöntä hommaa ei tehdä, ja se mihin ryhdytään, tehdään hymy huulilla ja hyvällä asenteella.

Me ollaan kuin kotona

Lähdemme siitä, että töissä viihdytään. Kasvun luominen onnistuu nimittäin heikosti hampaat irvessä.

Tavoitteet ovat Groweossa selkeät. Tapa, miten ne saavutetaan, on pitkälti jokaisen itse päätettävissä. Emme usko, että työnteon ajan tai tavan turhan tarkka määrääminen hyödyttäisi työntekijöitämme. Saati asiakkaitamme.

Aidosti vastuullinen

we:* vastuullisuusohjelmamme perustana on läpinäkyvä ja systemaattinen CO2-päästöjen minimoiminen.

Pyrimme kehittämään ja ylläpitämään Groweon Growth Engine -teknologiaa mahdollisimman hiilineutraalisti.

PS: Geareillamme on maailman tunnetuin vastuullisen tekstiiliteollisuuden GOTS-sertifikaatti, joka takaa, että tuotantoketjussa ei ole käytetty haitallisia kemikaaleja, ja että vaatteiden alkuperä on jäljitettävissä. OCS-sertifikaatti varmistaa, että 95-100 % materiaalista on luonnonmukaista. PETA-sertifikaatti taas takaa vaatteet 100 % vegaanisiksi. Voit siis huoletta pitää päälläsi firman kuteita – jos haluat.

Avoimet työpaikkamme

Löytyisikö täältä rooli, jossa yhdistyy osaamisesi sekä mielenkiintosi?

Financial Controller

Haluatko tulla osaksi nopeasti kasvavaa ja kansainvälistyvää teknologiayhtiötä? Etsimme osaavaa Financial Controlleria vahvistamaan taloushallintomme toimintoja.

Customer Success Strategist

Etsimme joukkoomme lahjakkaita Customer Success Strategisteja. Tehtäväsi on kehittää pitkäkestoisia asiakassuhteita, joissa asiakkaamme hyödyntävät Groweon teknologiaa ja palveluita parhaalla mahdollisella tavalla digitaalisessa ympäristössään.

Content Specialist

Suunnittelet ja kirjoitat sisältöjä asiakkaidemme verkkopalveluissa oleviin Groweon sovelluksiin. Sisältöympäristönäsi ovat mm. SmartChat -Chatbotit sekä muut, pääosin vuorovaikutteiset no-code sovelluksemme.

Senior Content Specialist

Haemme kokeneita sisällöntuotannon ammattilaisia vahvistamaan Onboarding-yksikköämme. Sisällöntuotannon asiantuntijana suunnittelet ja toteutat vuorovaikutteisia sovelluksia, joiden avulla asiakkaidemme kasvutavoitteet toteutuvat.

Digital Creative

Etsimme tiimiimme digitaalisen sisällön visuaalisia huippuosaajia suunnittelemaan ja toteuttamaan moderneja, visuaalisia sisältöjä Groweon sovelluksiin.