Varaa oikeudet varata

Mitä jos nostaisit käyttöastetta. Ja laskisit kustannuksia.

Nosta käyttöastetta

Vastaanota varauksia, työtilauksia sekä palvelupyyntöjä ja nosta liiketoimintasi käyttöastetta helpommin kuin koskaan.

Lisää Groweon sähköinen no-code-kalenteri verkkopalveluusi sekä SmartChat-keskusteluihin ja huomaat muutoksen. Varaukset lisääntyvät ja mahdolliset käyttöastehaasteet vähenevät. Jatkossa henkilökohtainen paperikalenteri voi näyttää tyhjältä, mutta työkalenteri on todennäköisemmin täynnä.

Vastaanota maksuja

Vastaanota varauksia ja tilauksia – valmiiksi maksettuna. Kaikkina viikonpäivinä, kellon ympäri.

Kun asiakas varaa ja maksaa varauksensa suoraan verkossa, säästät sekä aikaa että murheita. Lisäksi rahat ovat tililläsi 100 % varmasti. Groweon avulla voit vastaanottaa varauksia kellon ympäri ja 1:1 markkinointi ohjeistaa asiakkaasi maksuliikenteen osalta myös silloin, kun yrityksesi on kiinni, jolloin arvokas varaus jäisi tekemättä.

Täytä kalenteriasi

Onko kalenterissasi liikaa tilaa? Ei ongelmaa – Groweon työkaluilla kontaktoit otollisimpia asiakassegmenttejä oikeaan aikaan.

Kohdenna viestisi täsmällisesti heille, joiden olisi hyvä varata uusi aika. Tai heille, jotka eivät ole vielä varanneet ensimmäistäkään aikaa. Tarvittaessa automaattisesti ja ilman ylimääräistä ajankäyttöä. Täydempi kalenteri työaikana ja oikeasti vapaata vapaa-aikana.

Panosta uusiin. Ja panosta nykyisiin.

Groweon kalenterit on suunniteltu hankkimaan lisää uusia asiakkaita ja aktivoimaan nykyasiakkaita liiketoiminnassa, jossa käyttöaste on tärkeää. Kalenteriin voit lisätä mitä tahansa elementtejä tavaroista palveluihin ja tiloihin, ja voit ohjata maksuun heti, tai myöhemmin vahvistettuasi varauksen.

Emmekä jättäneet palveluamme ainoastaan tähän. Kaikki Groweon ympäristöön siirretyt ja kalenteria käyttävät kontaktit on nimittäin integroitu markkinointityökaluihimme ja automaatioihin. Yksinkertaistettuna tämä tarkoittaa siis enemmän uusia asiakkaita ja entistä enemmän varauksia nykyasiakkailtasi.

Ravintolat

Vastaanota esimerkiksi tilaus- ja ryhmävarauksia entistä helpommin. Kerää ryhmän tiedot ja tarjoilut helposti haluamallasi Groweon sovelluksella ja kerää tilaukseen liittyvä aikavaraus kalenteritoiminnolla. Halutessasi voit tarjota asiakkaillesi myös maksuohjeet.

Majoituspalvelut

Vuokraa huviloita, asuntoja tai mitä tahansa tuotetta tai palvelua, jonka voi merkitä kalenteriin suoraan SmartChat-keskusteluissa sekä erillisessä varauskalenterissa. Välitä varaus myyntiisi ja sovi asiasta asiakkaan kanssa, tai vastaanota maksu/varausmaksu jo ennakkoon.

Hyvinvointi

Tuo varauskalenterisi nykyaikaan viemällä se verkkosivuillesi. Jatkovaraukset onnistuvat samalla, kun vielä olet asiakkaasi kanssa tekemässä edellistä hoitoa tai valmennusta. Yhtä helppoa on täyttää kalenteria Groweon markkinointityökalujen avulla.

Kokoustilat ja vastaavat

Lisää kokoustilasi, illanviettopaikkasi tai mikä muu tahansa tila Groweon varauskalenteriin. Halutessasi voit joko ohjeistaa maksamaan varauksen tilauksen yhteydessä tai välittää varauksen myynnillesi.

Palveluntarjoajat

Groweon kalenterin avulla voit tarjota mitä tahansa aikaan sidottua palvelua asiakkaillesi verkossa. Puhelinsoitot vähenevät ja varaukset onnistuvat silloinkin, kun et voi vastata puhelimeen, koska olet töissä. Tai koska et ole töissä.

Muu vuokraustoiminta

Lisää mikä tahansa vuokrattava tuote peräkärrystä avaruusrakettiin Groweon kalenteriin. Lisää no-code-kalenterimme verkkopalveluusi, kytke ja nauti matkasta kuuhun tai muuttokohteeseen.

Täytetäänkö varauskalenterisi yhdessä?

Jätä yhteystietosi, esitä kysymys, soita tai varaa sinulle sopiva esittelyaika. Kerromme 30 minuutissa kuinka yrityksesi kasvaa huomenna älykkäämmin, edullisemmin ja nopeammin.