Usein kysytyt kysymykset

Keräsimme alle aiheita, joista saamme eniten kysymyksiä. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, ota yhteyttä.

1. Käyttöönotto ja teknologia

Tässä kappaleessa käsitellään palvelun käyttöönottoon liittyviä asioita sekä palvelun teknologiaa ja yhteensopivuutta eri julkaisujärjestelmien kanssa.

99 % varmuudella kyllä. Kaikissa Groweon no-code-vuorovaikutussovelluksissa on valmiina javaskripti, joka voidaan helposti integroida lähes mihin tahansa verkkopalveluun ja lähes mille tahansa tekniikalle. Yksinkertaisesti: ei koodia – ei riippuvuutta. Palvelu on helppo asentaa – käyttö ja tehokkaampi kasvu alkaa välittömästi.

Groweo palvelusi on teknisesti valmiina pilvipalvelimellamme välittömästi tilin avauksen jälkeen eikä se vaadi lainkaan erillistä asennusta. Tilin avauksesta alkaen asiakassiirrot CDP-alustalle, automaatiot ja Groweo dashboard ovat valmiina käyttöösi.

Verkkosivustoosi tai verkkokauppaasi asennettavat Groweon vuorovaikutussovellukset voit asentaa itse verkkosivustosi sisällönhallintatyökalun kautta, tai jos et ylläpidä verkkopalveluasi itse, voit pyytää webmasteriasi asentamaan ne. Voit myös tilata teknisen asennuksen meiltä käyttöönoton yhteydessä. Kaikissa tapauksissa asennus on helppoa ja tapahtuu hetkessä. Autamme sinua mielellämme.

Groweo teknologia on modulaarinen ja vain rajoitetusti integroitu asiakkaan järjestelmään, joten asiakkaan ja Groweon järjestelmien välillä ei ole tietoturvaan liittyvää riippuvuutta.
Noudatamme tiukasti GDPR-ohjeita ja olemme huolehtineet siitä, että kaikki puolestasi keräämämme tiedot tallennetaan turvallisesti ja kaikki henkilökohtaiset tiedot salataan ja tallennetaan järjestelmäämme.

Groweon käyttöönotto kestää laajuudesta riippuen noin yhdestä työpäivästä viiteen. Asennusaikaan vaikuttavia tekijöitä ovat mm:

 • Käytettävien vuorovaikutussovellusten määrä verkkosivullasi / verkkokaupassasi
 • Käytettävien vuorovaikutussovellusten laajuus ja räätälöinnin asteet
 • Visuaalisten toteutusten laajuus ja määrä
 • Asiakaskannan laajuus ja segmentointi CDP-järjestelmässä (mikäli siirretään)
 • Toteutettavien automaatioiden määrä
 • Mahdollisesti toteutettavat 1:1 markkinointiviestien sisällöt ja visualisoinnit

Yleisesti palvelu on käytössä 1-3 viikon kuluttua tilauksesta.

Kyllä. Kaikki Groweon palvelut sisältävät tuen monikielisyydelle ja toimivat myös täysin suomen kielellä. Jos osa henkilökunnastasi käyttää mieluummin englannin kieltä, sekin onnistuu – jokainen voi valita henkilökohtaisen käyttökielensä itse. Myös kaikki palveluihin liittyvät ohjeet ja oppaat ovat saatavissa omalla äidinkielelläsi.

Kielitaitoa ei tarvita myöskään asiakaspalvelumme kanssa asioidessa – palvelemme sinua suomen kielellä.

Verkkopalvelussasi olevat Groweon vuorovaikutussovellukset tukevat käytännössä rajattomaa määrää eri kieliversioita, voit siis palvella asiakkaitasi Groweon avulla haluamillasi kielillä.

Ilman muuta. Palvelun voit asentaa joko itse, käyttää siinä valitsemaasi osapuolta; esimerkiksi verkkosivustosi toteuttajaa, tai jättää asennuksen meidän hoidettavaksemme. Voit vapaasti päättää miten toimit – kaikissa tapauksissa autamme mielellämme.

2. Sopimus ja kustannukset

Palvelun käyttösopimuksiin ja palvelun käytöstä koituviin kustannuksiin liittyvät asiat.

Kaikki Groweo-palvelusopimukset ovat toistaiseksi voimassaolevia sopimuksia, jotka voit halutessasi irtisanoa yhden kuukauden irtisanomisajalla. Palvelun poistamisesta verkkosivustoltasi tai verkkokaupasta ei aiheudu puoleltamme erillisiä kustannuksia.

Groweon palvelumaksut jakautuvat kahteen osaan seuraavasti:

1. Käyttöönotto, kertaluoteinen kulu, joka laskutetaan palvelun tilauksen yhteydessä. Tarjoamme palvelulle valmiita ja edullisesti hinnoiteltuja käyttöönottovaihtoehtoja.

2. Palvelun käyttömaksu, joka laskutetaan valitsemallasi laskutusvälillä laskutuskauden alkaessa ja ensimmäinen laskutuskausi tilauksen yhteydessä.

Groweon hinnat alkaen 199 €/kk (alv 0 %). Kuukausihintamme sisältää järjestelmämme osa-alueita valitsemastasi tasosta riippuen osin erilaisin ominaisuuksin.

 • Growth Apps – vuorovaikutussovellukset
 • Customer Data Platform – asiakasdata-alusta
 • Automation – markkinoinnin 1:1 automaatio
 • Groweo Dashboard – analytiikka- ja raportointiympäristö

Saadaksesi täsmällisen kokonaisuuden juuri sinun kasvutavoitteisiisi, ole yhteydessä.

Tarjoamme joustavat laskutusmahdollisuudet sopimustyypistä riippuen kolmen kuukauden laskutuskaudesta vuoden laskutuskauteen seuraavasti:

Lasku kerran kvartaalissa (3kk välein)
Lasku puolivuosittain (6kk välein)
Lasku vuosittain (12kk välein)

Mahdollisesti erikseen tilatut lisäpalvelut laskutetaan joko seuraavassa sopimuslaskussa tai palvelun tuottamisen jälkeen.

Sopimuskumppani on suomalainen ohjelmistoyhtiö Groweo Oy. Yhtiö on arvonlisäverovelvollinen ja laskut sisältävät yleisen verokannan 24 % mukaisen arvonlisäveron. Tällä sivulla olevat hintatiedot on ilmoitettu arvonlisäverottomina, ja tästä on maininta hinnan yhteydessä.

Groweon palveluiden jälleenmyynti on ulkoistettu valikoiduille sopimuskumppaneille. Groweo yhtiönä keskittyy kehittämään omaa ohjelmistoaan ja sen käyttötapoja parhaan tuloksen saavuttamiseksi asiakkaidemme ehdoilla.

Ajantasaiset yritystietomme voit tarkastaa esimerkiksi Patentti- ja rekisterihallituksen ja Verohallinnon ytj-palvelusta alla olevasta linkistä.

Linkki Groweon tietoihin.

3. Yhteistyö Groweon kanssa

Tässä kappaleessa käsitellään toimintaa palvelua käyttävien asiakkaiden ja Groweon välillä.

Meille on tärkeintä, että palvelua tarjotaan siinä laajuudessa ja sillä tavalla, joka sopii sinulle parhaiten. Alla on kuvattu asiakkaidemme yleisimmät tukitarpeet:

 • Käyttöönotto: Tarjoamme palvelun käyttöönoton avaimet käteen -periaatteella. Käyttöönotto on nopeaa ja siihen sisältyy valitsemastasi sopimuksesta riippuen pidempiaikainen kasvuoptimointijakso. Sinun aikaasi käyttöönotto vie vain hyvin rajoitetun ajan.
 • Tekninen tuki: Tarvittaessa saat meiltä tukea teknisestä ympäristöstäsi riippumatta. Tuen ohella voimme myös hoitaa palvelumme teknisen asennuksen puolestasi.
 • Kasvun kiihdyttäminen: Varmistamme aina, että kasvua myös syntyy. Kasvun kiihdyttämistä tukevat seurantajaksot on määritelty tilaamassasi palvelukokonaisuudessa. Kaikissa tapauksissa voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja neuvomme, miten voit parantaa liiketoimintasi suorituskykyä Groweon avulla.
 • Liiketoimintaymmärrys: Autamme sinua kehittämään liiketoiminnastasi yhä suorituskykyisempää kehittämällä Groweon palveluiden käyttöön liittyviä strategioita. Näissä tapauksissa ole yhteydessä asiakaspalveluun ja varaa aika strategillemme.

Palvelemme asiakkaitamme verkossa kellon ympäri viikon jokaisena päivänä. Verkossa voit käsitellä yleisimmät palvelutarpeet SmartChat-assistenttimme kanssa. Kaikissa tapauksissa voit aloittaa prosessin ja palaamme siihen viipymättä.

Henkilökunta on paikalla asiakaspalvelussamme arkisin klo 9.00–16.00. Voit myös tarvittaessa varata henkilökohtaisen palveluajan esimerkiksi videopalaverilla normaalien palveluaikojen ulkopuolelta.

Palvelukielemme ovat suomi ja englanti. Mikäli tarvitset palvelua jollakin muulla kielellä, voit laittaa meille sähköpostia osoitteeseen info@groweo.com.

Asiakaspalvelumme sijaitsee Pohjoisesplanadilla Helsingin ydinkeskustassa vain muutaman sadan metrin päässä rautatieasemalta. Asiakaspalvelumme saavutettavuus on erinomainen.

Palvelemme asiakkaitamme pääasiallisesti videopalaverein tai puhelimitse, mutta voit sopia kanssamme myös tapaamisajan Postitaloon.

Tarvitset videoneuvottelua varten ainoastaan toimivan verkkoyhteyden sekä verkkoselaimen. Käytämme videoneuvottelussa Google Meet -palvelua ja lähetämme kutsulinkin sinulle sähköpostiin.

Jos et ole vielä asiakkaamme, voit sopia videopalaverin kanssamme täällä.

Jäikö kysymyksesi avoimeksi

Palvelemme mielellämme. Mikäli et löytänyt vastausta kysymykseesi, voit olla meihin yhteydessä alla olevan painikkeen kautta. Vastaamme yhteydenottoosi mahdollisimman pian – lähtökohtaisesti saman päivän aikana.