Usein kysytyt kysymykset

Keräsimme alle aiheita, joista saamme eniten kysymyksiä. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, ota yhteyttä.

1. Käyttöönotto ja teknologia

Tässä kappaleessa käsitellään palvelun käyttöönottoon liittyviä asioita sekä palvelun teknologiaa ja yhteensopivuutta eri julkaisujärjestelmien kanssa.

99,9 % varmuudella kyllä. Kaikissa Groweo Apps -sovelluksissa on valmiina java-skripti, joka voidaan helposti integroida mihin tahansa verkkopalveluun ja mille tahansa tekniikalle. Yksinkertaisesti: ei koodia – ei riippuvuutta. Palvelu on helppo asentaa – käyttö ja tehokkaampi kasvu alkaa välittömästi.

99,9 % varmuudella kyllä. Kaikissa Groweo Apps -sovelluksissa on valmiina java-skripti, joka voidaan helposti integroida mihin tahansa verkkokauppaan ja mille tahansa tekniikalle. Yksinkertaisesti: ei koodia – ei riippuvuutta. Palvelu on helppo asentaa – käyttö ja tehokkaampi kasvu alkaa välittömästi.

Growth Engine -palvelu on valmiina palvelimellamme välittömästi tilin avauksen jälkeen eikä se vaadi lainkaan erillistä asennusta. Tilin avauksesta alkaen asiakassiirrot CDP-alustalle, automaatiot ja dashboard ovat valmiina käyttöön.

Verkkosivustoosi tai verkkokauppaasi asennettavat Groweo Growth Apps -sovellukset voit asentaa itse verkkosivustosi sisällönhallintatyökalun kautta, tai jos et ylläpidä verkkopalveluasi itse, voit pyytää webmasteriasi asentamaan ne. Voit myös tilata teknisen asennuksen meiltä käyttöönoton yhteydessä. Kaikissa tapauksissa asennus on helppoa ja tapahtuu hetkessä. Autamme sinua mielellämme.

Groweo Growth Engine -järjestelmä on modulaarinen ja vain rajoitetusti integroitu asiakkaan järjestelmään, joten asiakkaan ja Groweon järjestelmien välillä ei ole tietoturvaan liittyvää riippuvuutta.
Noudatamme tiukasti GDPR-ohjeita ja olemme huolehtineet siitä, että kaikki puolestasi keräämämme tiedot tallennetaan turvallisesti ja kaikki henkilökohtaiset tiedot salataan ja tallennetaan järjestelmäämme.

Groweo Growth Enginen käyttöönotto kestää asennuksen laajuudesta riippuen kahdesta tunnista viiteen työpäivään. Asennusaikaan vaikuttavia tekijöitä ovat:

 • Käytettävien kasvuapplikaatioiden määrä verkkosivuillasi / verkkokaupassasi
 • Käytettävien applikaatioiden monimutkaisuus, etenkin SmartChatin sisältörakenteet
 • Asiakaskannan laajuus ja segmentointi CDP-järjestelmässä (mikäli siirretään)
 • Toteutettavien automaatioiden määrä
 • Mahdollisesti toteutettavat 1:1 markkinointiviestien sisällöt ja visualisoinnit

Huomaa, että voit ottaa palvelun käyttöön vaiheittain esimerkiksi aloittamalla SmartChatista. Yleisesti palvelu on käytössä 1-3 päivän kuluttua tilauksesta.

Kyllä. Kaikki Groweon palvelut sisältävät tuen monikielisyydelle ja toimivat myös täysin suomen kielellä. Jos osa henkilökunnastasi käyttää mieluummin englannin kieltä, sekin onnistuu – jokainen voi valita henkilökohtaisen käyttökielensä itse. Myös kaikki palveluihin liittyvät ohjeet ja oppaat ovat saatavissa omalla äidinkielelläsi.

Kielitaitoa ei tarvita myöskään asiakaspalvelumme kanssa asioidessa – palvelemme sinua suomen kielellä.

Ilman muuta. Palvelun voit asentaa joko itse, käyttää siinä valitsemaasi osapuolta; esimerkiksi verkkosivustosi toteuttajaa, tai jättää asennuksen meidän hoidettavaksemme. Voit vapaasti päättää miten toimit – kaikissa tapauksissa autamme mielellämme.

2. Sopimus ja kustannukset

Palvelun käyttösopimuksiin ja palvelun käytöstä koituviin kustannuksiin liittyvät asiat.

Groweo-palvelusopimus alkaa määräaikaisella kolmen kuukauden jaksolla. Tämän jälleen sopimus on voimassa toistaiseksi yhden kuukauden irtisanomisajalla. Irtisanomisesta ei aiheudu erillisiä kustannuksia.

Groweo Growth Engine -palvelumaksut jakautuvat kahteen osaan seuraavasti:

1. Käyttöönotto, joka laskutetaan palvelun käyttöönoton yhteydessä. Tarjoamme palvelulle valmiita ja edullisesti hinnoiteltuja käyttöönottotapoja. Halutessasi voit tehdä palvelun käyttöönoton itse tai jättää sen esimerkiksi nykyisen verkkopalvelutoimittajan hoidettavaksi.

2. Palvelun käyttömaksu, joka laskutetaan valitsemallasi laskutusvälillä.

Groweon palvelun hinta on edullisimmallaan 199 €/kuukausi (alv 0 %). Myös palvelun edullisin versio sisältää kaikki Growth Enginen neljä toiminnallisuutta, osa tietyin rajoituksin:

 • Growth Apps – kasvusovellukset
 • Customer Data Platform – asiakasdata-alustan
 • Automation – automaatiot ja 1:1 markkinointityökalut
 • Growth Dashboard – raportointiympäristön

SSaadaksesi täsmällisen kokonaisuuden juuri sinun kasvutavoitteisiisi, ole yhteydessä myyntiimme.

Tarjoamme joustavat laskutusmahdollisuudet sopimustyypistä riippuen kolmen kuukauden laskutusvälistä vuoden laskutusväliin seuraavasti:

Lasku kerran kvartaalissa (3kk välein)
Lasku puolivuosittain (6kk välein)
Lasku vuosittain (12kk välein)

Mahdollisesti erikseen tilatut lisäpalvelut laskutetaan joko seuraavassa sopimuslaskussa tai palvelun tuottamisen jälkeen.

Sopimuskumppani on suomalainen osakeyhtiö Groweo Oy. Yhtiö on arvonlisäverovelvollinen ja laskut sisältävät yleisen verokannan 24 % mukaisen arvonlisäveron. Tällä sivulla olevat hintatiedot on ilmoitettu arvonlisäverottomina, ja tästä on maininta hinnan yhteydessä.

Ajantasaiset yritystietomme voit tarkastaa esimerkiksi Patentti- ja rekisterihallituksen ja Verohallinnon ytj-palvelusta alla olevasta linkistä.

Linkki Groweon tietoihin.

3. Yhteistyö Groweon kanssa

Tässä kappaleessa käsitellään toimintaa palvelua käyttävien asiakkaiden ja Groweon välillä.

Meille on tärkeintä, että palvelua tarjotaan siinä laajuudessa ja sillä tavalla, joka sopii sinulle parhaiten. Alla on kuvattu asiakkaidemme yleisimmät tukitarpeet:

 • Käyttöönotto: Tarjoamme käyttöönottoon kolme vaihtoehtoa:
 • 1. Easy: Helppo, nopea ja edullinen tapa ottaa Groweo SmartChat tai Groweo Growth Engine käyttöön. Tilaustilanteesta ja kiireistäsi riippuen käyttöönotto voi onnistua jopa samana päivänä. 
 • 2. Business: Tehokas ja laajempi asennus Groweo SmartChatin tai Groweo Growth Enginen käyttöön.
 • 3. Pelkkä tilinavaus: Mikäli haluat tehdä kaiken itse voit avaamme sinulle Groweo Growth Engine tilin. Tässä tapauksessa voit käyttää asennuksessa myös nykyistä kumppaniasi.
 • Tekninen tuki: Tarvittaessa saa meiltä tukea teknisestä ympäristöstäsi riippumatta. Tuen ohella voimme myös hoitaa teknisen asennuksen puolestasi.
 • Kasvun kiihdyttäminen: Varmistamme aina, että kasvua myös syntyy. Kasvun kiihdyttämistä tukevat seurantajaksot on määritelty tilaamassasi palvelukokonaisuudessa. Kaikissa tapauksissa voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja neuvomme, miten voit parantaa liiketoimintasi suorituskykyä Groweo Growth Enginen avulla.
 • Liiketoimintaymmärrys: Autamme sinua kehittämään liiketoiminnastasi yhä suorituskykyisempää kehittämällä Groweon palveluiden käyttöön liittyviä strategioita. Näissä tapauksissa ole yhteydessä asiakaspalveluun ja varaa aika strategillemme.

Palvelemme asiakkaitamme verkossa kellon ympäri viikon jokaisena päivänä. Verkossa voit käsitellä yleisimmät palvelutarpeet SmartChat-assistenttimme kanssa. Kaikissa tapauksissa voit aloittaa prosessin ja palaamme siihen viipymättä.

Henkilökunta on paikalla asiakaspalvelussamme arkisin klo 9.00–16.00. Voit myös tarvittaessa varata henkilökohtaisen palveluajan esimerkiksi videopalaverilla normaalien palveluaikojen ulkopuolelta.

Palvelukielemme ovat suomi ja englanti. Mikäli tarvitset palvelua jollakin muulla kielellä, voit laittaa meille sähköpostia osoitteeseen info@groweo.com.

Asiakaspalvelumme sijaitsee Postitalossa Helsingin ydinkeskustassa vain sadan metrin päässä rautatieasemalta. Postitalo on yksi Helsingin tärkeimmistä maamerkeistä ja sen saavutettavuus on erinomainen.

Palvelemme asiakkaitamme pääasiallisesti videopalaverein tai puhelimitse, mutta voit sopia kanssamme myös tapaamisajan Postitaloon.

Tarvitset videoneuvottelua varten ainoastaan toimivan verkkoyhteyden sekä verkkoselaimen. Käytämme videoneuvottelussa Google Meet -palvelua ja lähetämme kutsulinkin sinulle sähköpostiin.

Jos et ole vielä asiakkaamme, voit sopia videopalaverin kanssamme täällä.

Jäikö kysymyksesi avoimeksi

Palvelemme mielellämme. Mikäli et löytänyt vastausta kysymykseesi, voit olla meihin yhteydessä alla olevan painikkeen kautta. Vastaamme yhteydenottoosi mahdollisimman pian – lähtökohtaisesti saman päivän aikana.