Enemmän. Vähemmällä

Myy enemmän pienemmillä panostuksilla.

Lisää myyntiä. Älä kuluja

Teknologiamme vaikuttavuus on selkeä. Kasvatamme liiketoiminnan tärkeintä osa-aluetta – myyntiä.

Groweo tuottaa sinulle enemmän kontakteja, liidejä ja asiakkaita. Palvelumme avulla tulokset sekä verkossa että nykyasiakkaissa paranevat. Emme ainoastaan paranna konversiota, vaan tehostamme myös markkinoinnin ja myynnin prosesseja. Kaikki tämä mediakuluja kasvattamatta.

Myy kellon ympäri

Herätämme myyntisi ja markkinointisi uuteen aikaan. Teknologiamme avulla yrityksesi on jatkossa auki 24/7. Kuten pitääkin.

Yhä useammin potentiaalinen myyntitapahtuma alkaa iltaisin tai viikonloppuisin. Groweo hoitaa myyntiprosesseja täsmällistäkin terävämmin – myös sunnuntaisin klo 3.19. Järjestelmä kerää kontaktit ja liidit talteen, jalostaa ne, välittää terveiset potentiaaliselle asiakkaalle ja tilaukset myyntitiimillesi.

Aktivoi. Aktivoi uudelleen

Hoitiko myyntisi jokaisen asiakkaan parhaalla mahdollisella tavalla ostopolun kaikissa vaiheissa?

Groweon teknologia palvelee kohderyhmäsi jokaista asiakassegmenttiä määritellyllä tavalla ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen. Kyselyihin vastataan, sähköiset esitteet toimitetaan, ja kun aika on, hyvin hoidettu liidi välitetään myyntitiimillesi.

Enemmän vuorovaikutusta

Enemmän vuorovaikutusta tarkoittaa enemmän tuloksellisia liidejä, enemmän kauppaa, enemmän kaikkea. Samalla vähemmän menetyksiä.

Tuloksellisen myynnin ytimessä on laadukkaampi vuorovaikutus. Tarjoamme vuorovaikutteiset SmartChatit ja muut Growth Apps -sovellukset tehostamaan myyntiäsi sekä henkilökohtaisen, vuorovaikutteisen 1:1-markkinointiteknologian varmistamaan, että kontaktisi, jotka vielä hetken miettivät ostopäätöksiään, ovat hyvissä käsissä.

Vanhat tavat uudella tavalla.

Myynnin perusedellytykset eivät ole muuttuneet. Hyvä tuotetuntemus, palveluasenne, asiakasymmärrys ja lupauksien lunastaminen pätevät edelleen. Ympäristö sen sijaan on muuttunut täysin ja vanhat tavat tehoavat tänään heikosti.

Huomenna vieläkin huonommin.

Groweo vie myyntisi uuteen aikaan. Aikaan, jossa asiakkaat ovat verkossa, ja myyntiä kasvattavat prosessit alkavat yleisimmin iltaisin ja viikonloppuisin. Parhaimmillaan järjestelmä moninkertaistaa verkkopalvelusi suorituskyvyn myynnin tekijänä moninkertaistaen samalla myös kasvumahdollisuutesi.

Enemmän tuloksia verkkopalvelusta

On helppoa kasvattaa mediamarkkinoinnin kattavuutta 100 %. Riittää, että kasvattaa mediakuluja 100 %. Myynnin suorituskykyä sen sijaan on helppo kasvattaa varmistamalla, että verkkopalvelusi muuntaa kävijät asiakkaiksi.

Parempi vuorovaikutus verkossa

Palvelukokemus verkossa on vähintään yhtä tärkeää kuin palvelukokemus myymälässä. Jos et tarjoa verkossa palvelua silloin kun sitä kaivataan, on potentiaalisen asiakkaan siirtyminen kilpailijalle todennäköistä.

Kontakteja ja myyntiä 24/7

Tärkeimmät myyntiajat ovat yhä useammin aukioloaikojen ulkopuolella asiakkaiden istuessa kotona älypuhelin kädessä. Groweo varmistaa onnistuneen myyntiprosessin aina, kun joku saapuu verkkopalveluusi.

Parempia tuloksia pienemmillä panoksilla

Groweo tarjoaa kustannustehokkaan ja monipuolisen ratkaisun erilaisiin myynnin tarpeisiin. Avullamme saavutat parempia tuloksia helposti ja näet vaikutukset välittömästi käyttöönoton jälkeen.

Enemmän myyntiä.
Heti vai huomenna?

Jätä yhteystietosi, esitä kysymys, soita tai varaa sinulle sopiva esittelyaika. Kerromme 30 minuutissa kuinka yrityksesi kasvaa huomenna älykkäämmin, edullisemmin ja nopeammin.