UI / UX Designer

Haemme vahvaan teknologiatiimiimme ainutlaatuiseen työtehtävään kokenutta UI/UX-suunnittelijaa vastaamaan Groweon Growth Engine -palvelun designista ja käyttäjäkokemuksesta. 

Etsimme tiimityöhön erinomaisesti sopivaa, innovatiivista ja kokenutta UI/UX suunnittelijaa, joka nauttii vaativien ongelmien ratkaisusta.

Työpöydällesi saat monipuolisen, kansainvälisille markkinoille suunnatun Groweo 3.0 -alustamme UI/UX-suunnittelun. Moderni, monikielinen palvelumme on toteutettu Reactin, Noden ja Mongo DB:n teknologioilla.

Tulet suunnittelemaan dynaamisia ja reaktiivisia käyttöliittymiä verkko- ja mobiilisovelluksiin. Sovelluskehittäjämme toteuttavat suunnitelmasi React-frameworkiä käyttämällä.

Laaja suunnittelutyösi sisältää ainutlaatuisia osa-alueita ja uudenlaisia lähestymistapoja tutumpiin osa-alueisiin.

Liity joukkoomme kehittämään markkinoiden tuloksellisinta ja nopeasti kasvavaa digitaalista no-code sovellusympäristöä hyvässä ja erittäin osaavassa seurassa!

Arvostamme:

 • Usean vuoden kokemusta UI- ja UX-suunnittelusta
 • Digitaalisten palvelujen edellyttämää vahvaa visuaalista silmää
 • Käyttäjälähtöisten menetelmien hallintaa
 • Innostavaa, ratkaisulähtöistä asennetta
 • Kykyä toimia kehitystiimissä, jossa puhutaan suomea ja englantia

Tarjoamme:

 • Mielenkiintoisen uran kansainvälistyvässä teknologiayhtiössä
 • Nelipäiväisen työviikon täydellä palkalla
 • Lounasedun luontoisetuna palkan päälle
 • Erinomaisen terveysturvan töissä ja vapaa-ajalla
 • Jatkuvan HSL-kausilipun

Lue lisää eduistamme täältä.


Palkkaus:

4.000-6.000€/kk osaamisesta ja kokemuksestasi riippuen

Rekrytointiprosessin kulku:

 1. Hakemuksen, CV:n ja liitteiden käsittely
 2. Puhelinhaastattelu
 3. Ensimmäinen tapaaminen (30-60 minuuttia)
 4. Mahdollinen toinen tapaaminen (30-60 minuuttia)
 5. Osaamiskoe (60-90 minuuttia)
 6. Päätös ja palaute

Lisätiedot:

Kohdat 3, 4 ja 5 järjestetään Helsingissä Pohjoisesplanadin toimistollamme. Prosessiin saattaa kohdallasi liittyä mahdollinen online-pohjainen arviointitesti, jonka tulokset saat myös itsellesi.

Hae pian, täytämme position sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Hienoa. Hakemuksen voit täyttää tässä.

Lähetettyäsi hakemuksen käsittelemme sen ensin sähköisesti. Tämän jälkeen saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen ilmoituksen, että hakemuksesi on vastaanotettu. Viesti sisältää myös tarkemmat lisätiedot prosessin etenemisestä.

Me olemme Groweo !

Groweo on digitaalisen transformaation haasteet ratkaiseva, nopeasti kasvava ja kansainvälistyvä, suomalainen teknologiayhtiö. 

Groweon Growth Engine -teknologian avulla yritykset voivat digitalisoida useimmat myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun ja rekrytoinnin prosessinsa tehokkaasti ja riskittömästi ilman kalliita investointeja.

Asiakkaitamme ovat lukuisat liiketoimintaansa digitalisoivat yritykset ja asiakasmäärämme kasvaa kuukausittain noin sadalla uudella asiakkaalla. Partnereina ja jälleenmyyjinä meillä on myynnin, median, markkinoinnin ja rekrytoinnin johtavia organisaatioita.

Teknologiastamme voit lukea tarkemmin verkkopalvelumme osiosta Growth Engine.

Teknologiayhtiönä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme sydän. Vaalimme matalaa, avointa ja tasa-arvoista organisaatiokulttuuria, ja luotamme ihmisiin ja avoimeen kulttuuriin enemmän kuin hierarkioihin ja kankeisiin toimintamalleihin. Uskomme, että paras henkilöstöetu ammattilaisille on innovointiin kannustava työpaikka, jossa kehittyy. Muista ainutlaatuisista eduistamme, kuten nelipäiväisestä työviikosta, voit lukea enemmän Edut -sivulta.

Kaikki avoimet positiot ja lyhyen yhteenvedon yhtiöstämme löydät Ura Groweossa -sivulta.