Groweo Partneriohjelma

Uskomme, että parhaat kumppanuudet syntyvät avoimuudesta ja luottamuksesta. Sekä reilummasta partnerimallista.

Kumppanuutta myyjien ehdolla.

50 % Groweon perustajista on myyjiä. Teknologiassa se näkyy 5 %. Mutta partneriohjelmassa vaikutus on 105 %.

Lähdimme siitä, että rakennamme partnerimallin, joka on kannattavampi kuin mikään muu partnerimalli, jonka tiedämme. Tai jonka kaverimme tietävät.

Perusajatuksena oli raha. Tietenkin. Parhaimmillaan partneri saa yksittäisestä kaupasta noin 3500 €. Kerro se kuukausimyynnilläsi.

Toisena ajatuksena oli siivota myynnistä kaikki muu paitsi myynti. Tuloksena on enemmän myyntiä ja ei lainkaan sitä mitä et halua tehdä.

Groweo Training Camp !#!

Oletko kuullut myyntikoulutuksista, joista ei puhuta? Groweo Training Camp -koulutusohjelmamme on juuri sellainen. Tai vieläkin parempi.

Myynnissä onnistuu, kun koulutus on timanttia. Ja kun tekeminen on hauskaa. Koulutus on molempia. Samoin vuosittaiset juhlat, joista puhuu ja jotka tietää vain Groweon sisäpiiri.

Groweo Partner Site

Pidätkö taulukkolaskentaohjelmistoista? Unohda ne. Tarjoamme myyjillemme yksinkertaisen ja ylivertaisen myynnin järjestelmän.

Groweo Partner Site on omaa teknologiaamme. Huomaat sen siitä, että et huomaa sitä – kaikki vaan toimii. Toki jos haluat käyttää taulukkolaskentaohjelmaa tai ruutupaperia, ole hyvä vaan.

Groweo markkinointi

Jäikö kauppa saamatta? Ei hätää. Groweon markkinointi hoitaa liidisi puolestasi, kunnes saat kaupan alas. No, tämä ei varmaan ollut yllätys.

Groweon automaatiot tukevat asiakashankintaasi 24/7. Järjestelmä lähettää nimissäsi markkinointisisältöä ja kypsyttää liidisi maksaviksi asiakkaiksi.

Poimintoja Groweo partneriohjelmasta

Palkitsevampi palkkiomalli

Partnerimaksut ja yksittäiselle myyjälle kertyneet provisiot näkyvät reaaliajassa yrityskohtaisessa Groweo-partneriportaalissa. Pääkäyttäjä voi hallita myyntitiiminsä suorituskykyä yhdestä näkymästä.

Palkkiot nopeammin tilille

Tilitämme myydyt lisenssit kuukausittain partnerisopimuksessa määritellylle tilille. Groweo laskuttaa suoraan loppukäyttäjää ja vastaa mahdollisista luottotappioista. Helppoa ja selkeää.

Mahdollisuus keskittyä olennaiseen

Meillä myyjien tehtäväksi jää myynti. Myyntimateriaali sekä sopimuspohjat luodaan automaattisesti Groweon partneriportaalissa. Sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen Groweo vastaa palvelun tuottamisesta asiakkaalle.