Head of Digital Strategy

Ymmärrätkö laaja-alaisesti liiketoimintaa ja tunnistat, miten perinteiset myynnin, rekrytoinnin ja asiakaspalvelun liiketoimintaprosessit voidaan digitalisaation avulla tehdä monin verroin tehokkaammin? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden, jossa pääset tekemään kanssamme historiaa. 

Onko sinulla vahvaa kokemusta ja näyttöjä onnistuneista digitaalisen transformaation läpivienneistä erityyppisissä B2B- ja B2C-asiakasprojekteissa?

Etsimme kokenutta osaajaa suunnittelemaan asiakkaidemme kasvutavoitteet saavuttavia, teknologiaamme hyödyntäviä, digitaalisia strategioita. Käytännön toteutuksissa sinulla on käytettävissäsi Growth/Onboarding -yksiköidemme asiantuntijat.

Teknologiamme avulla asiakasyrityksemme voivat digitalisoida hetkessä tärkeimmät myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun ja rekrytoinnin liiketoimintaprosessinsa.

Tehtävässä vaaditaan laaja-alaista liiketoiminta- ja asiakasymmärrystä digitalisoituvista toimintaympäristöistä ja etenkin tuloksellisista verkkoratkaisuista. Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä hahmottaa asiakasyrityksillemme tuloksellisin, Groweon sovelluksista koostuva sisältö- ja vuorovaikutusstrategia asiakaspolun kaikkiin kosketuspisteisiin.

Arvostamme:

 • Korkeakoulututkintoa kaupalliselta alalta
 • Kokemusta kasvumarkkinoinnista, digitaalisen liiketoiminnan kehittämisestä, digitaalisesta asiakaskokemuksesta tai vastaavista tehtävistä
 • Kokemusta tuloksellisista verkkopalveluiden ja/tai verkkokauppojen kehitysprojekteista
 • Kokemusta liiketoimintalähtöisestä A/B-testauksesta ja analytiikasta
 • Omatoimisuutta ja tavoitteellista asennetta
 • Halua työskennellä digitaalisen liiketoiminnan etulinjassa nykyaikaisessa teknologiayrityksessä

Tarjoamme:

 • Mielenkiintoisen uran kansainvälistyvässä teknologiayhtiössä
 • Nelipäiväisen työviikon täydellä palkalla
 • Lounasedun luontoisetuna palkan päälle
 • Erinomaisen terveysturvan töissä ja vapaa-ajalla
 • Jatkuvan HSL-kausilipun

Lue lisää eduistamme täältä.


Palkkaus:

4.500-7.500€/kk osaamisesta ja kokemuksestasi riippuen

Rekrytointiprosessin kulku:

 1. Hakemuksen, CV:n ja liitteiden käsittely
 2. Puhelinhaastattelu
 3. Ensimmäinen tapaaminen (30-60 minuuttia)
 4. Mahdollinen toinen tapaaminen (30-60 minuuttia)
 5. Osaamiskoe (60-90 minuuttia)
 6. Päätös ja palaute

Lisätiedot:

Kohdat 3, 4 ja 5 järjestetään Helsingissä Pohjoisesplanadin toimistollamme. Prosessiin saattaa kohdallasi liittyä mahdollinen online-pohjainen arviointitesti, jonka tulokset saat myös itsellesi.

Hae pian, täytämme position sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Hienoa. Hakemuksen voit täyttää tässä.

Lähetettyäsi hakemuksen käsittelemme sen ensin sähköisesti. Tämän jälkeen saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen ilmoituksen, että hakemuksesi on vastaanotettu. Viesti sisältää myös tarkemmat lisätiedot prosessin etenemisestä.

Me olemme Groweo !

Groweo on digitaalisen transformaation haasteet ratkaiseva, nopeasti kasvava ja kansainvälistyvä, suomalainen teknologiayhtiö. 

Groweon Growth Engine -teknologian avulla yritykset voivat digitalisoida useimmat myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun ja rekrytoinnin prosessinsa tehokkaasti ja riskittömästi ilman kalliita investointeja.

Asiakkaitamme ovat lukuisat liiketoimintaansa digitalisoivat yritykset ja asiakasmäärämme kasvaa kuukausittain noin sadalla uudella asiakkaalla. Partnereina ja jälleenmyyjinä meillä on myynnin, median, markkinoinnin ja rekrytoinnin johtavia organisaatioita.

Teknologiastamme voit lukea tarkemmin verkkopalvelumme osiosta Growth Engine.

Teknologiayhtiönä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme sydän. Vaalimme matalaa, avointa ja tasa-arvoista organisaatiokulttuuria, ja luotamme ihmisiin ja avoimeen kulttuuriin enemmän kuin hierarkioihin ja kankeisiin toimintamalleihin. Uskomme, että paras henkilöstöetu ammattilaisille on innovointiin kannustava työpaikka, jossa kehittyy. Muista ainutlaatuisista eduistamme, kuten nelipäiväisestä työviikosta, voit lukea enemmän Edut -sivulta.

Kaikki avoimet positiot ja lyhyen yhteenvedon yhtiöstämme löydät Ura Groweossa -sivulta.