Customer Success Specialist

Haemme energisiä asiakaspalvelun ammattilaisia Customer Success -yksikköömme. Työssäsi autat asiakkaitamme hyödyntämään Groweon teknologiaa ja palveluita parhaalla mahdollisella tavalla digitaalisessa ympäristössä.

Kohtaat asiakkaitamme päivittäin pääsääntöisesti puhelimitse ja videopalavereissa, mutta satunnaisesti myös kasvotusten. Customer Success Specialistina olet mukana varmistamassa, että asiakkaamme hyödyntävät palveluamme mahdollisimman tehokkaasti.

Onnistumistasi tukevat muut Groweon Growth/Onboarding -yksiköidemme asiantuntijat sekä suorituskyvyn analysointiin ja kehittämiseen liittyvät monipuoliset analytiikkatyökalumme.

Uskomme, että viiden tähden asiakaspalvelu lähtee innostuneista ja motivoituneista työntekijöistä. Meille on tärkeintä, että olet luontainen ja kunnianhimoinen asiakaspalvelun ammattilainen, joka hoitaa asiakkaitaan asiantuntevasti, ilolla ja aidolla intohimolla.

Tehtävässä arvostamme lisäksi myynnin, markkinoinnin ja liiketoiminnan riittävää osaamista.

Arvostamme:

 • Aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta tai myyntityöstä
 • Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. tradenomi tai KTM) tai muuta soveltuvaa osaamista
 • Osaamista digitaalisista kanavista
 • Aktiivista ja positiivista työotetta
 • Järjestelmällisyyttä ja vastuunkantoa
 • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä

Tarjoamme:

 • Mielenkiintoisen uran kansainvälistyvässä teknologiayhtiössä
 • Nelipäiväisen työviikon täydellä palkalla
 • Lounasedun luontoisetuna palkan päälle
 • Erinomaisen terveysturvan töissä ja vapaa-ajalla
 • Jatkuvan HSL-kausilipun

Lue lisää eduistamme täältä.


Palkkaus:

2.400-3.500€/kk osaamisesta ja kokemuksestasi riippuen

Rekrytointiprosessin kulku:

 1. Hakemuksen, CV:n ja liitteiden käsittely
 2. Puhelinhaastattelu
 3. Ensimmäinen tapaaminen (30-60 minuuttia)
 4. Mahdollinen toinen tapaaminen (30-60 minuuttia)
 5. Osaamiskoe (60-90 minuuttia)
 6. Päätös ja palaute

Lisätiedot:

Kohdat 3, 4 ja 5 järjestetään Helsingissä Pohjoisesplanadin toimistollamme. Prosessiin saattaa kohdallasi liittyä mahdollinen online-pohjainen arviointitesti, jonka tulokset saat myös itsellesi.

Hae pian, täytämme position sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Hienoa. Hakemuksen voit täyttää tässä.

Lähetettyäsi hakemuksen käsittelemme sen ensin sähköisesti. Tämän jälkeen saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen ilmoituksen, että hakemuksesi on vastaanotettu. Viesti sisältää myös tarkemmat lisätiedot prosessin etenemisestä.

Me olemme Groweo !

Groweo on digitaalisen transformaation haasteet ratkaiseva, nopeasti kasvava ja kansainvälistyvä, suomalainen teknologiayhtiö. 

Groweon Growth Engine -teknologian avulla yritykset voivat digitalisoida useimmat myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun ja rekrytoinnin prosessinsa tehokkaasti ja riskittömästi ilman kalliita investointeja.

Asiakkaitamme ovat lukuisat liiketoimintaansa digitalisoivat yritykset ja asiakasmäärämme kasvaa kuukausittain noin sadalla uudella asiakkaalla. Partnereina ja jälleenmyyjinä meillä on myynnin, median, markkinoinnin ja rekrytoinnin johtavia organisaatioita.

Teknologiastamme voit lukea tarkemmin verkkopalvelumme osiosta Growth Engine.

Teknologiayhtiönä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme sydän. Vaalimme matalaa, avointa ja tasa-arvoista organisaatiokulttuuria, ja luotamme ihmisiin ja avoimeen kulttuuriin enemmän kuin hierarkioihin ja kankeisiin toimintamalleihin. Uskomme, että paras henkilöstöetu ammattilaisille on innovointiin kannustava työpaikka, jossa kehittyy. Muista ainutlaatuisista eduistamme, kuten nelipäiväisestä työviikosta, voit lukea enemmän Edut -sivulta.

Kaikki avoimet positiot ja lyhyen yhteenvedon yhtiöstämme löydät Ura Groweossa -sivulta.