CRO Specialist

Oletko konversio-optimoinnin ammattilainen, ja palat halusta kehittää ratkaisuja sekä asiakaspolkuja, joiden tuottavuus on huippuluokkaa?

Etsimme nyt Growth-tiimiimme konversio-optimoinnin asiantuntijaa. Toimit tärkeänä osana tiimiä varmistaen Groweon no-code-sovellusten suorituskyvyn. CRO-asiantuntijana varmistat, että sovellusstrategia, valittu sovelluskokonaisuus, sisällöt ja kaikki sovellusten sisäiset asiakaspolut ovat optimaaliset.

Työskentelet yhteistyössä Content Specialistien ja Digital Designerien kanssa, mutta sisältöjen muokkaaminen sujuu sinulta myös itsenäisesti, jotta päätavoitteesi; suorituskyvyn kasvattaminen, toteutuu.

Sinulla on kyky analysoida kertynyttä dataa ja tehdä sen perusteella oivaltavia, suorituskykyä parantavia päätöksiä. Sinulla on supersankarimainen asenne konversio-optimointiin ja omaat vahvan liiketoiminnallisen ajattelukyvyn, joka ohjaa tekemistäsi. Omaksut sujuvasti erityyppisten asiakasyritysten liiketoimintaa ja ymmärrät, miten asiakas käyttäytyy verkkoympäristössä.

Groweon kehittynyt analytiikkaympäristö tarjoaa avuksesi monipuoliset, sisällön suorituskyvyn analysointiin ja kehittämiseen liittyvät työkalut asiakkaan ostopolun kaikkiin vaiheisiin. Halutessasi pääset kehittämään ainutlaatuista teknologiaamme konversio-optimoinnin näkökulmasta.

Arvostamme analyyttistä ja tarkkaa otetta työhösi sekä halua kehittyä niin yksilönä kuin osana tiimiä. Myynti ja muut sinulle kenties epäkiitolliset tehtävät eivät ole työpöydälläsi.

Arvostamme:

 • Soveltuvaa kaupallista tai teknillistä koulutusta
 • Vankkaa työkokemusta konversio-optimoinnista
 • Analytiikan ja web-analytiikan osaamista
 • Vahvaa, tuottolähtöistä liiketoimintaymmärrystä
 • Tehtävässä vaadittavia sisällöntuotannon taitoja
 • Taiturimaista ymmärrystä digitaalisesta ostoprosessista
 • Innostavaa, ratkaisulähtöistä asennetta

Tarjoamme:

 • Mielenkiintoisen uran kansainvälistyvässä teknologiayhtiössä
 • Nelipäiväisen työviikon täydellä palkalla
 • Lounasedun luontoisetuna palkan päälle
 • Erinomaisen terveysturvan töissä ja vapaa-ajalla
 • Jatkuvan HSL-kausilipun

Lue lisää eduistamme täältä.


Palkkaus:

3.500-5.500€/kk osaamisesta ja kokemuksestasi riippuen

Rekrytointiprosessin kulku:

 1. Hakemuksen, CV:n ja liitteiden käsittely
 2. Puhelinhaastattelu
 3. Ensimmäinen tapaaminen (30-60 minuuttia)
 4. Mahdollinen toinen tapaaminen (30-60 minuuttia)
 5. Osaamiskoe (60-90 minuuttia)
 6. Päätös ja palaute

Lisätiedot:

Kohdat 3, 4 ja 5 järjestetään Helsingissä Pohjoisesplanadin toimistollamme. Prosessiin saattaa kohdallasi liittyä mahdollinen online-pohjainen arviointitesti, jonka tulokset saat myös itsellesi.

Hae pian, täytämme position sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Hienoa. Hakemuksen voit täyttää tässä.

Lähetettyäsi hakemuksen käsittelemme sen ensin sähköisesti. Tämän jälkeen saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen ilmoituksen, että hakemuksesi on vastaanotettu. Viesti sisältää myös tarkemmat lisätiedot prosessin etenemisestä.

Me olemme Groweo !

Groweo on digitaalisen transformaation haasteet ratkaiseva, nopeasti kasvava ja kansainvälistyvä, suomalainen teknologiayhtiö. 

Groweon Growth Engine -teknologian avulla yritykset voivat digitalisoida useimmat myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun ja rekrytoinnin prosessinsa tehokkaasti ja riskittömästi ilman kalliita investointeja.

Asiakkaitamme ovat lukuisat liiketoimintaansa digitalisoivat yritykset ja asiakasmäärämme kasvaa kuukausittain noin sadalla uudella asiakkaalla. Partnereina ja jälleenmyyjinä meillä on myynnin, median, markkinoinnin ja rekrytoinnin johtavia organisaatioita.

Teknologiastamme voit lukea tarkemmin verkkopalvelumme osiosta Growth Engine.

Teknologiayhtiönä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme sydän. Vaalimme matalaa, avointa ja tasa-arvoista organisaatiokulttuuria, ja luotamme ihmisiin ja avoimeen kulttuuriin enemmän kuin hierarkioihin ja kankeisiin toimintamalleihin. Uskomme, että paras henkilöstöetu ammattilaisille on innovointiin kannustava työpaikka, jossa kehittyy. Muista ainutlaatuisista eduistamme, kuten nelipäiväisestä työviikosta, voit lukea enemmän Edut -sivulta.

Kaikki avoimet positiot ja lyhyen yhteenvedon yhtiöstämme löydät Ura Groweossa -sivulta.