Content Specialist / Senior Content Specialist

Haemme lahjakkaita sisällöntuottajia vahvistamaan Onboarding-yksikköämme. Sisällöntuotannon asiantuntijana suunnittelet ja toteutat vuorovaikutteisia sovelluksia, joiden avulla asiakkaidemme kasvutavoitteet toteutuvat.

Työskentelet osana Onboarding-tiimiä ja päiväsi koostuvat mielenkiintoisten yritysten sisältöprojekteista. Tärkeimpänä sisältöympäristönäsi ovat Groweon interaktiiviset SmartChatit sekä useat muut no-code sovelluksemme, jotka toimivat osana asiakkaan verkkoympäristöä.

Työssäsi pääset paitsi kirjoittamaan, myös kehittämään ja analysoimaan sisältöjen tuloksellisuutta. Laadukkaan ja tuloksellisen sisällöntuotannon apuna ovat Growth/Onboarding -yksiköidemme asiantuntijat sekä Groweon kehittynyt analytiikkaympäristö, joka tarjoaa avuksesi monipuoliset, sisällön suorituskyvyn analysointiin ja kehittämiseen liittyvät työkalut asiakkaan ostopolun kaikkiin vaiheisiin.

Arvostamme osaamista aktivoivasta ja vuorovaikutteisesta, liiketoimintalähtöisestä sisällöntuotannosta sekä kykyä omaksua erityyppisten asiakasyritysten liiketoimintaa ja äänensävyä – tone of voicea. Lisäksi arvostamme analyyttistä ja tarkkaa otetta työhön ja halua kehittyä niin yksilönä kuin osana tiimiäkin.

Myynti ja muut sinulle kenties epäkiitolliset tehtävät eivät ole työpöydälläsi. 

Arvostamme:

 • Kykyä tuottaa sujuvaa, idearikasta ja kieliopillisesti virheetöntä sisältöä
 • Halua tuottaa liiketoimintalähtöistä, vuorovaikutteista sisältöä
 • Näyttöjä sisällöntuotannosta digitaalisissa kanavissa
 • Luovaa ja loogista ajattelukykyä
 • Ymmärrystä asiakkaan ostopolusta digitaalisessa ympäristössä
 • Innostavaa ja ratkaisulähtöistä asennetta

Tarjoamme:

 • Mielenkiintoisen uran kansainvälistyvässä teknologiayhtiössä
 • Nelipäiväisen työviikon täydellä palkalla
 • Lounasedun luontoisetuna palkan päälle
 • Erinomaisen terveysturvan töissä ja vapaa-ajalla
 • Jatkuvan HSL-kausilipun

Lue lisää eduistamme täältä.


Palkkaus:

2.700-4.500€/kk osaamisesta ja kokemuksestasi riippuen

Rekrytointiprosessin kulku:

 1. Hakemuksen, CV:n ja liitteiden käsittely
 2. Puhelinhaastattelu
 3. Ensimmäinen tapaaminen (30-60 minuuttia)
 4. Mahdollinen toinen tapaaminen (30-60 minuuttia)
 5. Osaamiskoe (60-90 minuuttia)
 6. Päätös ja palaute

Lisätiedot:

Kohdat 3, 4 ja 5 järjestetään Helsingissä Pohjoisesplanadin toimistollamme. Prosessiin saattaa kohdallasi liittyä mahdollinen online-pohjainen arviointitesti, jonka tulokset saat myös itsellesi.

Hae pian, täytämme position sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Hienoa. Hakemuksen voit täyttää tässä.

Lähetettyäsi hakemuksen käsittelemme sen ensin sähköisesti. Tämän jälkeen saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen ilmoituksen, että hakemuksesi on vastaanotettu. Viesti sisältää myös tarkemmat lisätiedot prosessin etenemisestä.

Me olemme Groweo !

Groweo on digitaalisen transformaation haasteet ratkaiseva, nopeasti kasvava ja kansainvälistyvä, suomalainen teknologiayhtiö. 

Groweon Growth Engine -teknologian avulla yritykset voivat digitalisoida useimmat myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun ja rekrytoinnin prosessinsa tehokkaasti ja riskittömästi ilman kalliita investointeja.

Asiakkaitamme ovat lukuisat liiketoimintaansa digitalisoivat yritykset ja asiakasmäärämme kasvaa kuukausittain noin sadalla uudella asiakkaalla. Partnereina ja jälleenmyyjinä meillä on myynnin, median, markkinoinnin ja rekrytoinnin johtavia organisaatioita.

Teknologiastamme voit lukea tarkemmin verkkopalvelumme osiosta Growth Engine.

Teknologiayhtiönä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme sydän. Vaalimme matalaa, avointa ja tasa-arvoista organisaatiokulttuuria, ja luotamme ihmisiin ja avoimeen kulttuuriin enemmän kuin hierarkioihin ja kankeisiin toimintamalleihin. Uskomme, että paras henkilöstöetu ammattilaisille on innovointiin kannustava työpaikka, jossa kehittyy. Muista ainutlaatuisista eduistamme, kuten nelipäiväisestä työviikosta, voit lukea enemmän Edut -sivulta.

Kaikki avoimet positiot ja lyhyen yhteenvedon yhtiöstämme löydät Ura Groweossa -sivulta.